Nazdar,
u počítače mám přípojený mikrofon+sluchátka a samotný velký repro. Na XPčkách jsem to měl tak, že v mikrofonu byl mikrofon, v předním repru bylo repro a do zadního jsem zapojil sluchátka s tím, že v Realtek HD Audio jsem to přepnul na repro (přední repro) - tedy na dvou zdířkách bylo přední repro. Co na kterém výstupu bude se mě ovladač zeptal vždy při připojení čehokoli do zdířky.
Nyní jsem však přešel na 64bit Visty, přeinstaloval ovladače oficiálníma od ASUSu, ale samotný "Správce zvuku Realtek HD Audio" vypadá úplně jinak a při připojení mi jen oznámí, že byl připojen jack a tím to končí, nedá mi na výběr, abych mohl přepnout, co na daném výstupu bude.
Docela mi to chybí, protože chodit pořád za počítač a přepojovat kabely je zlá, nepěkná věc. Nevíte někdo, jak to přepnout na 64bit Vistách?
Pro jistotu ještě napíšu jak to bylo ve zdířkách (přední výstup != ten zepředu bedny, ale pro přední repro zezadu):
Přední repro: zelená zdířka
Zadní repro (v XP přepnuto na přední): černá zdířka
Mikrofon: růžová
Klonování repra
Moderátor: CageJ
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Klonování repra
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to obechcal tak, že jsem killnull Realtek HD Audio manager pro Visty, spustil ten z XPček. Sice měl kecy, že neni určen pro Visty, ale naběhl, já vytáhl a zapojil konektory, oboum nastavil přední a už to běží. Jenom nevím, jestli to půjde i po restartu..
// Tak zřejmě stačí si zkopírovat samotný RTHDCPL.exe, kdyby ho někdo postrádal tak jsem ho nahrál sem:
http://ondraster.ic.cz/upload/download.php?id=111 (až najdu lepší upload tak ho tam nahraju; cca 5MB v ZIPu).
// Tak zřejmě stačí si zkopírovat samotný RTHDCPL.exe, kdyby ho někdo postrádal tak jsem ho nahrál sem:
http://ondraster.ic.cz/upload/download.php?id=111 (až najdu lepší upload tak ho tam nahraju; cca 5MB v ZIPu).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;