Ahoj, je tu někdo kdo vlastní nebo měl možnost vidět v provozu tento 28" LCD ? Zajímal by mne celkový dojem z kvality obrazu, vhodnost na hraní a filmy, kvalita podsvícení a pozorovací úhly.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47520
Zkušenost s ViewSonic VX2835wm
Moderátor: maXXmilian
- _alik
- Nováček

-
- yoschi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zkušenost s ViewSonic VX2835wm
Přidávám se. Nemáte s ním někdo zkušenosti?
Sloužil by vesměs jen pro zábavu.
Dnes se dá koupit za hodně zajimavou cenu, třeba zde.
Sloužil by vesměs jen pro zábavu.
Dnes se dá koupit za hodně zajimavou cenu, třeba zde.
AMD Ryzen 9 5900X, MSI MPG B550 GAMING CARBON WIFI, 2x32GB Kingston 3600MHz , SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX, Samsung 970 EVO Plus..., GIGABYTE P1000GM, Fractal Design Define R5, BenQ BL3201PT
- Fox_25
- Začátečník

-
Re: Zkušenost s ViewSonic VX2835wm
I když opožděně i tak to musím napsat.
Mám půjčený tento monitor místo CRT Compaq P1100 který musím po deseti letech provozu opravit.
Tento monitor má příliš hrubý rastr, už vím co je to input lag a krásná odezva 3ms(GtG). Odezva není nejhorší, ale proti CRT je to velmi špatné, stejně jako input lag, fps střílečky se na tom moc hrát nedají.
Nejhorší na tom je podsvícení, nahoře bílí pruh neohraničený na krajích a dole je to samé ve fialové podobě + levý bok do oranžova. Světlost s kontrastem nejde dobře seřídit, buď je vše příliš světlé s horším kontrastem nebo vše tmavé, kontrast dobrý a barvy přepálené.
Je možné že půjde na reklamaci, protože to podsvícení opravdu není normální.
Už se těším až moje CRT bude OK.
Mám půjčený tento monitor místo CRT Compaq P1100 který musím po deseti letech provozu opravit.
Tento monitor má příliš hrubý rastr, už vím co je to input lag a krásná odezva 3ms(GtG). Odezva není nejhorší, ale proti CRT je to velmi špatné, stejně jako input lag, fps střílečky se na tom moc hrát nedají.
Nejhorší na tom je podsvícení, nahoře bílí pruh neohraničený na krajích a dole je to samé ve fialové podobě + levý bok do oranžova. Světlost s kontrastem nejde dobře seřídit, buď je vše příliš světlé s horším kontrastem nebo vše tmavé, kontrast dobrý a barvy přepálené.
Je možné že půjde na reklamaci, protože to podsvícení opravdu není normální.
Už se těším až moje CRT bude OK.