s4net - wifina na dvě věci

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Razer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

s4net - wifina na dvě věci

Příspěvek od Razer »

ahoj,
bydlím v okolí ČB (roudné), a máme wifinu od S4Netu (s4net.cz). Od začátku s ní byly jenom problémy, nedalo se tahat z torrentů, takže sem musel koupit veřejnou IP (to máte 60kč navíc za každý měsíc), s kterou to jelo. Jenže, další problém byl s WoW, který je od Vánoc stále nevyřešen (mluvím o ofíku). Nedá se napojit, a to vůbec jako, když se chci přihlásit, tak to píše asi 20sec Connecting a pak mě to vyhodí s unable to connect a takhle furt dokola. Navíc asi od května mi zase přestaly jet torrenty (spojení ukončeno peerem), jediné, kde torrenty jdou, je torrentleech. Tomu providerovi píši snad 3x do týdne, není to prostě schopen opravit, nemáte vy sami nějaký nápad pro tu ISP lamu? (btw. porty pro WoW sou prý otevřené, stejně tak mám svůj otevřený port pro utorrent)

díky moc za odpověď

ps. rychlost netu: 2048/2048 ;)
main PC: ASUSTeK A8N32-SLI, AMD Opteron 165 (Scythe Ninja Plus Cooler Rev.2), Geil 2x 1024MB Dual Channel CL2.5 400MHz, Sapphire 2900XT 512MBRAM, Thermaltake Matrix VD2000BNS, Windows Vista Ultimate x86
second PC: Biostar (presne nevim), AMD Duron 1.2GHz, 512MBRAM 133MHz DDR CL2.5, Geforce 4 MX440 128MBRAM, Windows XP SP2
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

otestuj, jestli opravdu otvřené jsou...
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“