GF FX5700 od Manli
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Marian
- Středně pokročilý

GF FX5700 od Manli
Kamarat nasiel grafiku za celkom slusne peniaze:
Manli GeForce FX5700 128 MB DDR, gpu 425 Mhz ram 500 Mhz
Viem ze pamete by mali mat standardne 550 Mhz ale za cca. 3500 Kc sa podla mna oplati.
Co vy na to? Existuje nieco lepsieho /nie bazar/ za tie prachy?
Manli GeForce FX5700 128 MB DDR, gpu 425 Mhz ram 500 Mhz
Viem ze pamete by mali mat standardne 550 Mhz ale za cca. 3500 Kc sa podla mna oplati.
Co vy na to? Existuje nieco lepsieho /nie bazar/ za tie prachy?
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- Wiruz
- Pokročilý

no nevim jak moc setri, ale jsou veci, kde se az zase tolik setrit nevyplaci, takze jestli muzu dat svuj nazor, at koupi radsi Inno3D FX5700 128MB DDR (value) za cenu kolem 3,8K, je fakt ze inno3D neni az zas tak super vyrobce, ale i tak je asi o 100% lepsi jak manli, manli nebrat, nelze moc taktovat, kvalita obrazu taky nic moc, kolikrat se prehriva, no proste des, neco jako PCchips desky
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- zombux
- Odborník PCT

souhlasWiruz píše:no nevim jak moc setri, ale jsou veci, kde se az zase tolik setrit nevyplaci, takze jestli muzu dat svuj nazor, at koupi radsi Inno3D FX5700 128MB DDR (value) za cenu kolem 3,8K, je fakt ze inno3D neni az zas tak super vyrobce, ale i tak je asi o 100% lepsi jak manli, manli nebrat, nelze moc taktovat, kvalita obrazu taky nic moc, kolikrat se prehriva, no proste des, neco jako PCchips desky
ignorelist: kremrole a dezoláti
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Manli by som vsak kupil jedine vtedi ked ho mozes vydiet ....... Je dost zavisle kus od kusu ..... Niektore kusi su uplne super - kvalitne pamate, dobra konstrukcia .... a niektore ani len nespnaju referencni navrch a maju hrozne pamate ....... spolocnim znakom je vsak pomerne nekvalitny ventilator
..........
Riskni to jedine vtedi ak budes mat kartu moznost vydiet .... inak radcej zvol nieco aspon o par korun lepsie ........
Uz sa mi stalo ze Manli FX5700 malo referencne frekvencie 425MHz a 400Mhz pamate .......
Riskni to jedine vtedi ak budes mat kartu moznost vydiet .... inak radcej zvol nieco aspon o par korun lepsie ........
Uz sa mi stalo ze Manli FX5700 malo referencne frekvencie 425MHz a 400Mhz pamate .......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Rozhodne nesouhlasim ze Inno je lepsi nez ManLI mel sem ManLi a ted mam Inno t ale u toho manli zalezi hodne na to m jak se kterej kousek povede nektery sou skvely a nektery sou desnej s..... ale vod toho je tu reklamace
PS OT: proc mi nevzali vetrak s ulomenou lopatkou na reklamaci?
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- mhl
- Středně pokročilý

-
no ja bych si rači připlatil ty tři kila než chodit furt na reklamaceDr Meduza píše:Rozhodne nesouhlasim ze Inno je lepsi nez ManLI mel sem ManLi a ted mam Inno t ale u toho manli zalezi hodne na to m jak se kterej kousek povede nektery sou skvely a nektery sou desnej s..... ale vod toho je tu reklamace![]()
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

ale pak muzes dostat nakej povedenej kousekm.h.l píše:no ja bych si rači připlatil ty tři kila než chodit furt na reklamaceDr Meduza píše:Rozhodne nesouhlasim ze Inno je lepsi nez ManLI mel sem ManLi a ted mam Inno t ale u toho manli zalezi hodne na to m jak se kterej kousek povede nektery sou skvely a nektery sou desnej s..... ale vod toho je tu reklamace![]()
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Marian
- Středně pokročilý

No neviem, neviem...ani inno3d neni nejaky supr vyrobca...podla mna je narovnako s manli.
O vetrak mu nejde - ajtak vymeni chladic - a neviem co by mohlo este odist
Len aby nebola podtaktovana
O vetrak mu nejde - ajtak vymeni chladic - a neviem co by mohlo este odist
Len aby nebola podtaktovana
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ak mozem hodnotit ako predajca ...... je na tom inno3D presne tak isto ako manli
....... ziadna slava .........
Skor sa mi vsak stane ze pride dobry kus od Manli ktore su zrejme vyrabane spolu s dalsimy vyrobcami ( to iste ako sparkle.... ) ...... takze sa stane ze sa pripletie pod tou istou znackou rozno kusi kariet a to ako vzhlad plosneho spoja, osadenie suciastok, rozne pasivne chladice......
Najme karti ATI od Manli bivaju dost dobre casto vyzeraju presne tak isto ako Sapphire ( najme 9600 Pro a lepsie... a v systeme sa aj ako Sapphire hlasia.... ) ... este aj s tipicke pocmarane kondenzatory .... jediny rozdiel je horsi chladic ......
Kartu Manli vsak pred kupou doporucujem vydiet...!!!!! Mozes kupit uplni smejd ....., alebo aj dobre taktovatelnu kartu s dobrymi vlastnostami na ktorej len vymenis vetrak za nieco lepsie.....
Inno 3Dchodia naopak dost podobne karty... to znamena ze karty sa kus od kusu az tak hrozne nelisia ...... dozajn aj chladice su stale tie iste .... jediny rozdiel byva v pamatiach...., ktore sa lisia podla toho co zozenu .....
Inno3D tiez pomerne casto nedodrzuje referencni dizajn kariet .... to znamena ze ma pouzite suciastky horsie ako nVidia doporucuje .....
Skor sa mi vsak stane ze pride dobry kus od Manli ktore su zrejme vyrabane spolu s dalsimy vyrobcami ( to iste ako sparkle.... ) ...... takze sa stane ze sa pripletie pod tou istou znackou rozno kusi kariet a to ako vzhlad plosneho spoja, osadenie suciastok, rozne pasivne chladice......
Najme karti ATI od Manli bivaju dost dobre casto vyzeraju presne tak isto ako Sapphire ( najme 9600 Pro a lepsie... a v systeme sa aj ako Sapphire hlasia.... ) ... este aj s tipicke pocmarane kondenzatory .... jediny rozdiel je horsi chladic ......
Kartu Manli vsak pred kupou doporucujem vydiet...!!!!! Mozes kupit uplni smejd ....., alebo aj dobre taktovatelnu kartu s dobrymi vlastnostami na ktorej len vymenis vetrak za nieco lepsie.....
Inno 3Dchodia naopak dost podobne karty... to znamena ze karty sa kus od kusu az tak hrozne nelisia ...... dozajn aj chladice su stale tie iste .... jediny rozdiel byva v pamatiach...., ktore sa lisia podla toho co zozenu .....
Inno3D tiez pomerne casto nedodrzuje referencni dizajn kariet .... to znamena ze ma pouzite suciastky horsie ako nVidia doporucuje .....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Marian
- Středně pokročilý

OK diky
Casemod
Casemod
- J X P
- Středně pokročilý

Re: FX 5700 od manli
Manli nebrat, Inno taky ne. Nepochybuji že každý kus může být jiný, ale pokud do toho zase tak moc nevidíš tak jsi rozhodně do značky. Vlastní zkušenost Manli jsem měl 2 dny a po intenzivním ladění a testování jsem ji šel vyměnit za Gainwarda. MYslím si že u grafiky platí staré otřepané: "Nejsem tak bohatý abych si mohl kupovat levné věci."
Naposledy upravil(a) J X P dne pon 5. črc 2004, 05:21, celkem upraveno 1 x.
---
- Wotan
- Začátečník

Neni to Inno3D FX5700 Value nahodou 64-bit?
Podle nize uvedenyho odkazu asi jo.
http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?DPG=50159
Podle nize uvedenyho odkazu asi jo.
http://www.okcomputers.cz/DetailPage.asp?DPG=50159
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Moje články
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
nebo dejte do hledaní na jejich stránkách Fx5700
Moje články
Moje články
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
ja mam od manli fx5200 a musim rict ze zatim 100% spokojenost - akorat sem musel vymenit aktivni vetracek 
Moje články
Moje články
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no ja mam s manli dobre skusenosti, az na jeden kus FXky, ktory odisiel po mesiace, ale bol Xtremne pretaktovany
a o pretaktovatelnosti zsu to len kecy - zalezi na kusku - napr. vsetci tvrdia ze SPARKLE RULEZZ, pritom si nevsimaju, ze do nich chodia shitne elixiry
(tiez vec kusu:)
a o pretaktovatelnosti zsu to len kecy - zalezi na kusku - napr. vsetci tvrdia ze SPARKLE RULEZZ, pritom si nevsimaju, ze do nich chodia shitne elixiry
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Manli jsou strašný shity- nebrat.
Ino3D je celkem solidní, měl jsem tyden natestování GF2MX400 32MB a spokojenost (kromě obraze nad 85Hz), akorát jsem jí vyměnil větrák za BOX od Intel PI133 a můžu říct, že jsem byl spokojenej.
Ino3D je celkem solidní, měl jsem tyden natestování GF2MX400 32MB a spokojenost (kromě obraze nad 85Hz), akorát jsem jí vyměnil větrák za BOX od Intel PI133 a můžu říct, že jsem byl spokojenej.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to Manli je kus od kusu...-HNY- píše:Manli jsou strašný shity- nebrat.
ber Prolinka 425/600 default takty - uz to meliem asi piatykrát, necudujem sa zombuxu,ze uz podobné thready zamkýna - sú ich tu stovky...
NB : Asus A6Km Q-0010