Problem se Seznam Emailem
Moderátor: Don
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problem se Seznam Emailem
Taky se vam stava ze kdyz chcete v nastaveni cokoli zmenit a date ulozit zmeny jen vam to znovu nacte stranku?Me to trapi uz od zacatku roku,tak uz ten jejich slavny SeznamEmailTeam(SET) spamuju emaily s dotazy co s tim a nedobral jsem se odpovedi,nevite nekdo z vas?
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- S_e_r_t
- Nováček

-
Mam ten samy problem, potreboval jsem pozmenit filt, zmenil jsem existujici, klikl na ok a nacestla se stranka s filtrama a filt zustal nezmenen, takhle se to opakovalo jeste dvakrat ... . Pomohlo az smazani filtru a vytvoreni noveho ... taky u seznamu mam stale problem s vybiranim posty pres pop3
. U seznamu uz jsem radsi skoncil ... jsem jinde, tam zatim pop3 funguje na jednicku
BTW: Pro soukromou postu (adresu nikde nezverejnuji) pouzivam placeny email s vlastni domenou. Nastavovani, pop3, smtp je bezkonkurencne nejlepsi
BTW: Pro soukromou postu (adresu nikde nezverejnuji) pouzivam placeny email s vlastni domenou. Nastavovani, pop3, smtp je bezkonkurencne nejlepsi
CPU: AMD Athlon XP+ 2400, MB: MSI KT3 Ultra RAID, RAM: 768 DDR 333 MHz, Grafika: ATI Radeon 9500 Pro, HDD: Western Digital 120 GB, 7200 ot./min., 8MB cache, Western Digital 40 GB, 7200 ot./min., 2 MB cache, Seagate Baracuda 40 GB, 7200 ot./min., Vodni chlazeni: AquaCool na CPU, Chipsetu a Grafice, Opticke mechaniky: Plextor Premium, Teac DV-W50D, Teak 516E, Zdroj: Thermaltake 350W, silent, Passive PFC, Klavesnice a mys: Bezdratovy set Logitech Cordless Desktop Optical, Monitor: 19" AOC 9K+ PureFlat, Zalozni zdroj: APC Back-UPS CS 500 IE
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bajgy
- Středně pokročilý

- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- S_e_r_t
- Nováček

-
257 313 181Zero píše:Na ruznych masinach se stejnym prohlizecem.Spis by to chtelo nejaky kontakt na Seznam(jiny nez mail),nevite nekdo?
257 320 489
CPU: AMD Athlon XP+ 2400, MB: MSI KT3 Ultra RAID, RAM: 768 DDR 333 MHz, Grafika: ATI Radeon 9500 Pro, HDD: Western Digital 120 GB, 7200 ot./min., 8MB cache, Western Digital 40 GB, 7200 ot./min., 2 MB cache, Seagate Baracuda 40 GB, 7200 ot./min., Vodni chlazeni: AquaCool na CPU, Chipsetu a Grafice, Opticke mechaniky: Plextor Premium, Teac DV-W50D, Teak 516E, Zdroj: Thermaltake 350W, silent, Passive PFC, Klavesnice a mys: Bezdratovy set Logitech Cordless Desktop Optical, Monitor: 19" AOC 9K+ PureFlat, Zalozni zdroj: APC Back-UPS CS 500 IE