Problem se Seznam Emailem

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problem se Seznam Emailem

Příspěvek od Zero »

Taky se vam stava ze kdyz chcete v nastaveni cokoli zmenit a date ulozit zmeny jen vam to znovu nacte stranku?Me to trapi uz od zacatku roku,tak uz ten jejich slavny SeznamEmailTeam(SET) spamuju emaily s dotazy co s tim a nedobral jsem se odpovedi,nevite nekdo z vas?
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
S_e_r_t
Nováček
Nováček

Příspěvek od S_e_r_t »

Mam ten samy problem, potreboval jsem pozmenit filt, zmenil jsem existujici, klikl na ok a nacestla se stranka s filtrama a filt zustal nezmenen, takhle se to opakovalo jeste dvakrat ... . Pomohlo az smazani filtru a vytvoreni noveho ... taky u seznamu mam stale problem s vybiranim posty pres pop3 :x . U seznamu uz jsem radsi skoncil ... jsem jinde, tam zatim pop3 funguje na jednicku 8-)

BTW: Pro soukromou postu (adresu nikde nezverejnuji) pouzivam placeny email s vlastni domenou. Nastavovani, pop3, smtp je bezkonkurencne nejlepsi :P
CPU: AMD Athlon XP+ 2400, MB: MSI KT3 Ultra RAID, RAM: 768 DDR 333 MHz, Grafika: ATI Radeon 9500 Pro, HDD: Western Digital 120 GB, 7200 ot./min., 8MB cache, Western Digital 40 GB, 7200 ot./min., 2 MB cache, Seagate Baracuda 40 GB, 7200 ot./min., Vodni chlazeni: AquaCool na CPU, Chipsetu a Grafice, Opticke mechaniky: Plextor Premium, Teac DV-W50D, Teak 516E, Zdroj: Thermaltake 350W, silent, Passive PFC, Klavesnice a mys: Bezdratovy set Logitech Cordless Desktop Optical, Monitor: 19" AOC 9K+ PureFlat, Zalozni zdroj: APC Back-UPS CS 500 IE
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

No jo,ale pro me je zmena emailove adresy nepripustna,takze co s tim?Poradte experti :razz:
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

... a pozorujes stejne chovani i v jinych pocitacich/prohlizecich? Jestli by to pripadne delalo jen u tebe, tak by asi pomohlo vyzkouset jiny prohlizec.

Pokud je to chyba na strane Seznamu, tak ti s tim tady asi nikdo neporadi. ;)
Toshiba Tecra A6
Zero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zero »

Na ruznych masinach se stejnym prohlizecem.Spis by to chtelo nejaky kontakt na Seznam(jiny nez mail),nevite nekdo?
S_e_r_t
Nováček
Nováček

Příspěvek od S_e_r_t »

Zero píše:Na ruznych masinach se stejnym prohlizecem.Spis by to chtelo nejaky kontakt na Seznam(jiny nez mail),nevite nekdo?
257 313 181
257 320 489
CPU: AMD Athlon XP+ 2400, MB: MSI KT3 Ultra RAID, RAM: 768 DDR 333 MHz, Grafika: ATI Radeon 9500 Pro, HDD: Western Digital 120 GB, 7200 ot./min., 8MB cache, Western Digital 40 GB, 7200 ot./min., 2 MB cache, Seagate Baracuda 40 GB, 7200 ot./min., Vodni chlazeni: AquaCool na CPU, Chipsetu a Grafice, Opticke mechaniky: Plextor Premium, Teac DV-W50D, Teak 516E, Zdroj: Thermaltake 350W, silent, Passive PFC, Klavesnice a mys: Bezdratovy set Logitech Cordless Desktop Optical, Monitor: 19" AOC 9K+ PureFlat, Zalozni zdroj: APC Back-UPS CS 500 IE
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“