Sousedi si koupili noťase MSI VR601X s tím, že mě požádali abych jim tam vše potřebné nainstaloval.
Problém je ovšem v tom, že když spustím instalaci WinXP (SP2 i SP3), tak jediné k řemu dojdu je, že chci-li nainstalovat Windows, že mám stisknout Enter a pak dostanu hlášku, že v počítači není disk.
Nevíte co s tím? Na webu MSI nejsou k tomuto konkrétnímu notebooku žádné SATA ovladače (což mě tak napadá jediný problém v čem by mohl být), nicméně podobných notebooků od MSI jsem za poslední asi rok nainstaloval několik a nikdy s tím nebyl tento problém.
Jinak disk jede, FreeDOS z něj normálně nabootuje ...
HELP - problém s instalací WinXP na MSI 601
Moderátor: Don
- bonavox
- Začátečník
-
HELP - problém s instalací WinXP na MSI 601
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pokud tam je Intel, tak si stáhni ovladače přímo od něj - Matrix Storage (?), nebo tak nějak, pokud tam je čipset od jinýho výrobce, tak zkus pohledat ně jeho webu...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Devil...
- Začátečník
-
Dnes jsem řešil totéž a díky tomuto návodu se úspěšně povedlo: http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=41
Velké díky patří Bonavoxovi jelikož mi tento odkaz poslal
Velké díky patří Bonavoxovi jelikož mi tento odkaz poslal