Problém s instalací
Moderátor: Baneshee
- Bucho95
- Začátečník

Problém s instalací
Lidi mám problém s instalací warcraftu 3 na vistě 64bit, nevím jestli je to právě tím že je 64bit, na 32 bit jsem nezkoušel. Při instalaci s originální verzí z CD my to napíše : Nebyla nalezena nabídka programů. A ani když dám ve vlastnostech kompatibilitu s xp, tak to nefunguje. Zkusil jsem stáhnout jinou verzi z netu, ale úplně stejný problém, takže to nebude problém Cd. Nevíte co s tím?
- Maddogg
- Čestný člen

1) Go to Start > Run > type regedit
2) Navigate to "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Explorer\Shell Folders"
if there is no string in there called "Programs" , create 1 - right click - new - String value , and then enter the line below into the value box :
C:\\Users\\%USERNAME%\\AppData\\Roaming\\Microsoft\\Windows\\Start Menu\\Programs
Tohle ti pomůže
2) Navigate to "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Current Version\Explorer\Shell Folders"
if there is no string in there called "Programs" , create 1 - right click - new - String value , and then enter the line below into the value box :
C:\\Users\\%USERNAME%\\AppData\\Roaming\\Microsoft\\Windows\\Start Menu\\Programs
Tohle ti pomůže
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Bucho95
- Začátečník

Jenže tam ta řetězová hodnota je a i když udělám novou, nepomáhá toMaddogg píše:1) Go to Start > Run > type regedit
Tohle ti pomůže
- Maddogg
- Čestný člen

Já v té řetězové hodnotě mám přesně tohle:
misto %username% mám teda jméno uživatele a problém to vyřešilo
Kód: Vybrat vše
C:\\Users\\%USERNAME%\\AppData\\Roaming\\Microsoft\\Windows\\Start Menu\\Programs misto %username% mám teda jméno uživatele a problém to vyřešilo
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Bucho95
- Začátečník

Ne ještě jednou jsem vyzkoušel všechny možnosti a nic, navíc já tam ten původní registr mám. Stále mi při spuštění napíše: nebyla nalezena nabídka programů (což vůbec nevím co by mohlo znamenat) psalo ti to stejnou věc?Maddogg píše:Já v té řetězové hodnotě mám přesně tohle:
Kód: Vybrat vše
misto %username% mám teda jméno uživatele a problém to vyřešilo
- Maddogg
- Čestný člen

Ano psalo mi to přesně to samé (nespustil se autorun). Skus znovu odmazat ten řeťezec a vložit, přesně tak jak je v tom codu, tedy i s těmi dvojitými lomítky. Pokud jsi to přesně takhle dělal tak nevím kde je problém.
- Bucho95
- Začátečník

Ne, ne a zase nic. Zkusil jsem co bude dělat instalačka FT a ten zas píše : nebyl nalezen adresář nabídky startMaddogg píše:Ano psalo mi to přesně to samé (nespustil se autorun). Skus znovu odmazat ten řeťezec a vložit, přesně tak jak je v tom codu, tedy i s těmi dvojitými lomítky. Pokud jsi to přesně takhle dělal tak nevím kde je problém.