Nejde vypalovat soubory

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
meiilaX
Začátečník
Začátečník

Nejde vypalovat soubory

Příspěvek od meiilaX »

Ahojte,

chci vypálit 3 soubory o celkové velikosti 4,4GB na DVD. Dělám to v Neru a při cca 60% mi Nero zatuhne a musím restartnout celý komp. Tyhle soubory mám taky jako ISO a zkoušel jsem ISO vypálit na DVD v PowerISO a taky to zatuhne při vypalování. Vypalovačku mám DVD-R/+R Samsung SH-S203N Lightscribe, Retail, SATA. Nevíte čím to je a jak to lze řešit ?

Díky moc za rady mp
MSI MSI Z77A-G43 | Intel Core i5-3570K | NVIDIA GeForce GTX 660 | Kingston 4x4GB DDR3 1600MHz CL9 | HDD WD Caviar Blue WD10EALX, 3,5" SATA/600, 32MB - 1TB | Fortron FSP600-80BPN - 600W | CoolerMaster Centurion 5 | Windows 10 64b
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde vypalovat soubory

Příspěvek od Dzin »

meiilaX píše:Ahojte,

chci vypálit 3 soubory o celkové velikosti 4,4GB na DVD. Dělám to v Neru a při cca 60% mi Nero zatuhne a musím restartnout celý komp. Tyhle soubory mám taky jako ISO a zkoušel jsem ISO vypálit na DVD v PowerISO a taky to zatuhne při vypalování. Vypalovačku mám DVD-R/+R Samsung SH-S203N Lightscribe, Retail, SATA. Nevíte čím to je a jak to lze řešit ?

Díky moc za rady mp
Takže to dělá jen při tomto konktrétním DVD? OS XP nebo Vista? Zkoušel jsi jine medium?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“