Mam problem...kdyz vypinam PC tak mi to napise ze mam otevrenou jednotku A pritom zadnou jednotku A(disketovku) nemam...cimto muze byt?a jak se ji mam zbavit?diky...a jeste zda semi ze me strasne dlouho nabiha windows XP ta uvodni obrazovka jak behaji ty obdelnicky trva to celkem slouho ...prosim o rady na obje otazky dekuji mnohokrat ...nebo mi doporucte nejaky windows vista mam home premium32bit...pls poradte diky moc...sestava v popisu
//edit Wilik - presun z s939 desek
chybova hlaska pri vypinani PC...
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Juryy
- Začátečník

chybova hlaska pri vypinani PC...
Můj notebook MSI EX610
CPU:AMD athlon x2 1.8ghzRAM:2gb DDR2 667mhz GK:Ati mobility radeon HD2400 256mb ddr3 HDD:160GB OS:Windows 7 ultimate
CPU:AMD athlon x2 1.8ghzRAM:2gb DDR2 667mhz GK:Ati mobility radeon HD2400 256mb ddr3 HDD:160GB OS:Windows 7 ultimate
- Aros
- Začátečník

Pokud ti jde o disketovku, tak tu normálně v BIOSu vypni a určitě budeš mít pokoj. Když ji stejně nemáš, udělal bych to tak jak tak. Normálně nastavíš 1,44" na disabled.
S tím dlouho nabíháním... Buď už to máš zapráskané(zejména registry - v tom případě doporučuji nějaký cleaner) nebo tam máš nějakého trojana. Nech to projet aktualizovaným antispywarem/virem.
S tím dlouho nabíháním... Buď už to máš zapráskané(zejména registry - v tom případě doporučuji nějaký cleaner) nebo tam máš nějakého trojana. Nech to projet aktualizovaným antispywarem/virem.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.