Picture Motion Browser versus Vista 64

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
drak
Začátečník
Začátečník

Picture Motion Browser versus Vista 64

Příspěvek od drak »

Zdravím, přešel jsem z XP na Vista Ultimate 64 a až teď jsem si na instalačním CD co jsem dostal ke kameře ( Sony DCR-SR55E ) přečetl, že ten software Visty 64 nepodporuje - trochu jsem hledal na netu, ale nic uspokojivého jsem nenašel (třeba blbě hledám :)). Řešíte někdo podpbný problém - případně co s tím - tento jediný program mi chybí a nějak se mi nechce instalovat XP jen kvůli tomu.Díky za každou radu.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

A zkoušel jsi ho vůbec nainstalovat?? tj. přestože ti to píše, že to Win x64 nepodporuje??

Možná nativně, ale jakákoli 32bit. aplikace by měla jet snad bez problémů v rámci emulace...

http://blogs.msdn.com/craigmcmurtry/arc ... 01155.aspx

A nějaké 32 bit. ovladače pro komunikaci s kamerou to snad instlaovat nechce... (ale pokud jo, tak je skutečně problém)
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“