Nazdar,
nenašel jsem tu žádný thread o této hře tak jeden zakládám:
Hráli jste někdo tuto hru? Já bych si jí rád minimálně vyzkoušel .
Prodává se i na počítače - a to za cca 1.8k CZK, což mi přijde málo na to, že u toho má být i kytara - nebo ta k PC verzím není a mačkají se jen klávesy na klávesnici?
jj hrali:-) kravina, kterou kdyz jednou pustis, tak uz se ji nezbavis:-) Doporucuju. Zvlast, kdyz si chces zahrat treba jen par minut, tak je to super oddych. Jinak bomba zalezitost pro ruzne party a vecirky:) No a navrch skvelej soundtrack. A az to budes mit, tak si uzij pisnicku od Dragonforce;-)
Edit: jinak je k tomu samozrejme kytara... ale na klavesnici to jde taky...akorat ze vyssi obtiznost nez easy na klavesnici asi nedas
No vzhledem k tomu, ze kytaru nevyuzijes k nicemu jinymu nez Guitar hero, tak ta cena neni uplne nejnizsi Jinak ano, je to verze PC. USB port je jasnej
Nemam doma hru, jen u kámoše, ale tipuju že to bude, že při spouštění vybereš "go online" -> yes a buď se přihlásíš nebo ještě dřív zaregistruješ, ale tady hádám, fakt nevím.
Mám problém se spuštěním hry na mém notasu poprvé jsem se do hry dostal a nastavil si nastavení grafiku atd. Vyjedu ze hry chci spustit a najednou hláška program přestal pracovat přeinstalnul jsem to komplet 3 krát a furt nic jsem zoufalý jsem myslel že si budu libovat dnšní noc a nic ani DX aktualizace proste nic pls radu
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bitCZ
Alergie: zombux