MSI Geforce FX 5900 - jede v AGP ?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Black Shadow
- Nováček

-
MSI Geforce FX 5900 - jede v AGP ?
Mám výše zmiňovanou kartu ale když spustim dxdiag, tak mi v záložce zobrazení nefuguje akcelerace textur portu AGP, co s tím ?
Jak můžu zjistit, zda mi karta pracuje v AGP 8x ? Mám desku Asus P4C800-E Deluxe a ve správce zařízení mi to píše, že je karta umístěna ve sběrnici PCI, je to možný. Co s tím mám dělat ?
Díky
Jak můžu zjistit, zda mi karta pracuje v AGP 8x ? Mám desku Asus P4C800-E Deluxe a ve správce zařízení mi to píše, že je karta umístěna ve sběrnici PCI, je to možný. Co s tím mám dělat ?
Díky
- miho
- Čestný člen

-
INF drivery nainstalovane mas? Mely by byt na CD k desce popripade ke stazeni treba primo zde
http://downloadfinder.intel.com/scripts ... ductID=816
http://downloadfinder.intel.com/scripts ... ductID=816
- Black Shadow
- Nováček

-
- miho
- Čestný člen

-
Teprve ted jsem si to poradne precetl... urcite ti to pise umisteni PCI bus 1, device 0, function 0 ze ? Toto je totiz AGP port 
AGP=PCI + nejake signaly navic.
O tom, zda to jede v AGP ci PCI rezimu to nic nevypovida. Ovladac od MSI ma navic zalozku MSI info a tam jsou informace o taktualnim nastaveni AGP, SBA a FW. Nebo to take umi zjistit rivatuner a myslim ze i v detailnim vypisu 3dmarku2003 to take nekde bude.
AGP=PCI + nejake signaly navic.
O tom, zda to jede v AGP ci PCI rezimu to nic nevypovida. Ovladac od MSI ma navic zalozku MSI info a tam jsou informace o taktualnim nastaveni AGP, SBA a FW. Nebo to take umi zjistit rivatuner a myslim ze i v detailnim vypisu 3dmarku2003 to take nekde bude.
- Black Shadow
- Nováček

-
- miho
- Čestný člen

-
- Black Shadow
- Nováček

-
- dwori
- Nováček

- Jiri Drak