Ovladače k USB kabelu DCU-11

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Ovladače k USB kabelu DCU-11

Příspěvek od Hlavson »

Čus all.
Když jsem si před 2-3 roky koupil svoji K700i tak jsem k ní koupil i datový kabel DCU-11. Je přímo od Sony.
Jenže teď jsem přešel na Vistu a ovladače jsou jen na XP. Na stránkách výrobce taky nic :-(. K přenášení souborů jsem používal MyPhoneExplorer(skvělý program) ale bez ovladačů nenajde komunikační port. Takže jsem v háji :(. Nějaký nápady ? Díky. :)
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Re: Ovladače k USB kabelu DCU-11

Příspěvek od Mastodont »

Ovladače k XP nefungují?
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

Používá to prolific pl2303.Drivery pro 32bit vistu najdeš tady: http://www.prolific.com.tw/eng/downloads.asp?ID=31 , ten XPčkový balík funguje.64bit driver je tam taky, ale vzhledem k neschopnosti/neochotě výrobce není podepsaný, takže jej, prakticky nelze provozovat, ale při povolení nepodepsaných ovladačů (F8 po startu) normálně funguje.

//EDIT: Našel jsem balík podepsaných driverů běhajících i na 64bit:
http://www.cooldrives.com/wividrforprc.html
Mám z toho extrémní radost, protože tu mám asi 10 PL 2303 modulů převodníků.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
EasyM@n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EasyM@n »

Mám taky tenhle kabel a s origo DCU-11 drivery pro XP co byly na CD byl problém, nainstalovat do Visty šly, zobrazovalo se okno že nejsou podepsané atd... kabel fungoval ale když jsem chtěl na mobil (J300i) nahrát třeba MP3ku tak se cca do minuty objevila modrá smrt a konec...jdu zkusit výše uvedený ovladač, doufám že bude konečně něco co pojede bez chyby. :roll: díky ti

EDIT// Výše uvedený ovladač u mě nefunguje (Vista 32b) našel jsem ale novější verzi 3.2 vista-prolific-chip-driver-for-serial-adapters.zip... která sice kabel rozběhene, ale ani přes program MyPhoneExplorer (vypisuje chybu COM6 nejde otevřít) ani přes Sony Ericsson File Manager se telefon nenajde :sad:
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Zkoušel jsem obě 64bit verze co jste tady postovali a nefakaj :oops: :( Nenašli jste ještě něco ?
My Phone Explorer vůbec nedetekoval port a Vista po připojení kabelu stále "neví" co má dělat.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“