soft na úpravu videa

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Jirka 27
Nováček
Nováček

soft na úpravu videa

Příspěvek od Jirka 27 »

Poraďte prosím nějaký nejlépe frre program na úpravu videa-střih, práce se zvukem ... Koukal jsem tady v diskuzích, ale většinou se doporučují placené-Adobe, Ulead apod. Mám pouze několik šotů, stačí mi něco jednoduššího a tak chci jen poradit který program podle vašich zkušeností by byl nejlepší. Virtual Dub mi známý pro přimíchání zvuku a stříhání jako laikovi moc nedoporučoval. Díky
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: soft na úpravu videa

Příspěvek od JanoF »

Jirka 27 píše:Poraďte prosím nějaký nejlépe frre program na úpravu videa-střih, práce se zvukem ... Koukal jsem tady v diskuzích, ale většinou se doporučují placené-Adobe, Ulead apod. Mám pouze několik šotů, stačí mi něco jednoduššího a tak chci jen poradit který program podle vašich zkušeností by byl nejlepší. Virtual Dub mi známý pro přimíchání zvuku a stříhání jako laikovi moc nedoporučoval. Díky
ak chces nieco zostrihat len tak jednoducho tak ulead ma verziu video studio SE to je taka asi odlahcena verzia a stojo tusim do 1000-1500korun
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Mne sa na jednoduche upravi celkom osvedcilo Pinnacle Studio / SE .... naozaj rychlo sa vnom da zacat robit a je lokalizovane........
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

random píše:Mne sa na jednoduche upravi celkom osvedcilo Pinnacle Studio / SE .... naozaj rychlo sa vnom da zacat robit a je lokalizovane........
no, ono v podstae je na tej istej urovni aj ten ulead SE tieto SE dodavaju k videokameram, tusim ze aj k nejakym tx tunerom
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Taky se dá i použít Windows Movie Maker 2, je free, bohužel Microsofťáci sou potvory zachtiví a musí prosazovat svůj formát WMV a proto v Movie Makeru podporuje ukládání pouze do tohoto formátu, ale není to tak špatný, jeden čas jsem jej taky používal dokavaď jsem nedostal ke kameře Vegas 4.0 :-D
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Jirka 27
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jirka 27 »

Asi tedy zkusím ten Moovie Maker, je free, česky a snad to pro moje potřeby bnude stačit, díky za tipy.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“