Flash Biosu na desku MSI K7N2G-ILSR (6570) v1.0
Moderátor: Eddward
- zk
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Flash Biosu na desku MSI K7N2G-ILSR (6570) v1.0
pomožte někdo, potřebuju přeflashovat bios z téhle desky, sháním majitele této desky z Prahy, který by pomohl, už jsem to několikrát dělal a jde to v pohodě
VYŘEŠENO - PLS LOCK
VYŘEŠENO - PLS LOCK
Naposledy upravil(a) zk dne úte 15. čer 2004, 17:59, celkem upraveno 1 x.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Flash Biosu na desku MSI K7N2G-ILSR (6570) v1.0
No tak s čím potřebuješ pomoct, když to jde v pohodě ??zk píše:pomožte někdo, potřebuju přeflashovat bios z téhle desky, sháním majitele této desky z Prahy, který by pomohl, už jsem to několikrát dělal ajde to v pohodě
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Shit
- Odborník PCT

- zk
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re Shit
Správně, dělal jsem to už asi desetkrát a vždycky to proběhlo bez problému. Musíš si to ale připravit. Dopředu ho jednou vyndat a nasadit jen lehce, protože může být zatuhlý. Taky jsem pod něj dal z rohu do rohu vlasec a tím ho lehce vytáhl.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro TomV
No nezlob se na mně, ale z tvýho původního dotazu fakt není poznat, o co ti jde.zk píše:CO bys řekl? Asi tu desku!!! Jednu doma mám a bios v ní nechodí, tak ho musím přeflashovat v jiný.
Pakliže máš desku s mrtvým BIOSem, tak ho vyndej, někde si na disketu nahraj image BIOSu, který tam chceš flashnout a odnes to někam (tuším GES, nebo GME), kde mají flashovačku a za pár korun (50 - 100 Kč) ti to tam flashnou...
The problem has been eaten.

- zk
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
re TomV
Tak jsem dnes obvolal GES i GME, v GES to nikdy nedělali, dokonce se divili, odkud na ně mám tip, v GME to sice dělali, ale servis odstěhovali do Ostravy:(, flashování snad po počátečním odmítnutí vedoucího budou zase dělat, ale cca za 14 dní až měsíc ???. V současné době tedy ne:(
Našel jsem dokonce firmu, která, když seženu dodavatele desky, tak ji koupí a flash provedou. Zveřejním později (protože tento přístup mě docela překvapil. Co dokáže přístup k zákazníkovi!)V Alzasoftu nemají žádnou skladem, tak hledám dál, protože tento typ desky už se nevyrábí.
Našel jsem dokonce firmu, která, když seženu dodavatele desky, tak ji koupí a flash provedou. Zveřejním později (protože tento přístup mě docela překvapil. Co dokáže přístup k zákazníkovi!)V Alzasoftu nemají žádnou skladem, tak hledám dál, protože tento typ desky už se nevyrábí.
- zk
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Flash K7N2G-ILSR
Chtěl bych uveřejnit jméno firmy, kde se nabídli, že kvůli tomu, aby mě mohli flashnout bios, koupí desku, na které to půjde. Je to firma Peco Computers (http://www.peco.cz/), což mě opravdu překvapilo. Problém je už vyřešen, dostal jsem bios výměnou z desky, která byla mrtvá, až na dobrý bios:). Jinak jsem zjištoval, zda to jde i na deskách příbuzných, konkrétně K7N2G-L, tak to není problém, pokud je to stejný typ EEPROM, tzn. jde i řada K7N2 DELTA. To je stanovisko HOTLINE Microstar CZ