ahooj
takže mám nastavající problém
když jsem psál například nad "d" háček zmačkl jsem Shift + (klávesu vedle Backspace) a poté "d"
ale když momentálně zmačnu klávesu Shift + (klávesu vedle Backspace) tak mi to vyhodí znaminko ( ˇˇ ) lepeřečeno tyto dvě, už nevím co s tím
mimochodem měl bych ještě jeden problém
když mám déle zaplej pc nechci se mi vypnout, zamrzne a je konec, když ho zapnu a hned vypnu tak to jde pez problému
předem děkují za odpovědí
Problém diakritiky
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- DcSpeedi
- Nováček

- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Re: Problém diakritiky
1) ˇˇ vytvoříš pokud máčkneš Shift+"klávesu vedle backspace" 2x
2) zkontroluj teploty, jestli se ti někde něco nepřehřívá, pokud máš přetaktováno sniž takty na původní hodnotu, pokud ani to nepomůže tak pomocí memtestu zkontroluj paměti
(pokud si nevíš rady jak přesně to udělat, tak hledat tu na fóru popř. Google)
//edit: nejsem si jist jestli jsem ten druhý problém pochopil správně, zkus to trochu víc rozepsat ať víme o co přesně jde
2) zkontroluj teploty, jestli se ti někde něco nepřehřívá, pokud máš přetaktováno sniž takty na původní hodnotu, pokud ani to nepomůže tak pomocí memtestu zkontroluj paměti
(pokud si nevíš rady jak přesně to udělat, tak hledat tu na fóru popř. Google)
//edit: nejsem si jist jestli jsem ten druhý problém pochopil správně, zkus to trochu víc rozepsat ať víme o co přesně jde
- Wuuduu
- Středně pokročilý

toto robil aj nejaky virus, alebo podobne svinstvo....
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- DcSpeedi
- Nováček

problém klávesnice vyřešena,asi to byl opravdu virus
jinaj k druhé otázce, už mi to dělá pokaždé když chci vypnou pc, všechno mi zmizí jen obrázek na ploše vidím, klávesy nereagujou až na diaody kterou reagujou ale to mi moc nepomůže
jinak teplota je v pořádku, memtest jsem zatim nezkoušel, koukal jsem že to chce více času tak se na to ještě kouknu
jinaj k druhé otázce, už mi to dělá pokaždé když chci vypnou pc, všechno mi zmizí jen obrázek na ploše vidím, klávesy nereagujou až na diaody kterou reagujou ale to mi moc nepomůže
jinak teplota je v pořádku, memtest jsem zatim nezkoušel, koukal jsem že to chce více času tak se na to ještě kouknu
- DcSpeedi
- Nováček

takže problém diakritiky jsem odstranil hloubkovou konrolou antivirem
další problém a to že se mi nerestartoval pc byl zavirovaný soubor C:\WINDOWS\system32\keytn.sys
tan jsem pročistil Combofixem
takže vám děkují a taky děkují klukum z viry.cz
další problém a to že se mi nerestartoval pc byl zavirovaný soubor C:\WINDOWS\system32\keytn.sys
tan jsem pročistil Combofixem
takže vám děkují a taky děkují klukum z viry.cz