Můj první Casemodding

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
drobek314
Nováček
Nováček

Můj první Casemodding

Příspěvek od drobek314 »

to jak jste všichni nadávali že ten case ponesu rozvrtáný do popelnice tak jste se spletli.

Moje práce se my moc líbí.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Omlouvám se za kvalitu fotek . Je to z telefonu.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Můj první Casemodding

Příspěvek od Sir_-_Death »

Standardní úprava. Díra s větrákem vpředu, okno, světla. Nasávání na masce je krapet hrbolatý.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

drobek314 píše:to jak jste všichni nadávali že ten case ponesu rozvrtáný do popelnice tak jste se spletli.
Ja myslim, ze se nepltetli..
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

drobek314: prosim, mysli na moje zdravi... do moddingu nemusi patrit katody... chces mi privodit 999ty infarkt? chapu , ze si nekdo chce ozvlastnit case, ale prosim VAS, lidicky... neonky a vyriznuta jedna dira,.... ja rikam ne...pred smrti rikam ne :( ... hluboce se omlouvam, ale tohle tu uz dal nesnesu, prosim aspon o trosku originalni mod. klidne modujte svoji starou, svoji skrin, byt, podlahu, ale ne diru v case s neonkama...dekuji za pozornost a za ochotu me nezabit dalsim infaktem...preci jen bych dalsi bypass asi nevydrzel :oops:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

pritom staci nakoupit nejake to barevne plexisklo, samolepici folii a nejakou mrizku a uz by to vypadalo lip kdyby se to spravne pouzilo... mam radsi decentni projekty
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

takuto upravu si spravy aj moja 80 rocna babycka len jej poviem ze co a jak a ma to tuna treba troska kreatyvity a vlastnych napadov nie iba nieco vyrezat fan a stop a fakt ako aj flegyho aj mna uz prestaly bavit neony(studene katody) dnes uz to nieje cool :cry: :cry: :cry: :cry:
Ono tak ako DROBEK 123 zacaly teraz moddovat a pozeraju si nejake stare fota z xxxxx roku a pritom nehladia na to co je dnes!!! lebo oni ziju este v tej predstave "minuleho leta" tak pre nich je super modd jak zika stoobi "kolotoc" :-D :-D :-D

ale nechajme chalana mozno sa este predvedie :-D :-D :-D
Obrázek
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

Moje práce se my moc líbí ---> já jsem na češtinu strašný nemehlo ale toto je hrůza, oprav si to prosím.
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

Nitroxil píše:Moje práce se my moc líbí ---> já jsem na češtinu strašný nemehlo ale toto je hrůza, oprav si to prosím.

to myslis mne ja nesom cech ja som slovak a urcite mame odlisu gramatiku nemyslis :-D :-D :-D
Obrázek
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

no ale v CJ se nepise na jednotny cislo slova "mi" tvrde "i"
To se píse jen pokud ma clovek na mysli vic lidi.

Tohle si dobre pamatuju diky tomu ze jsem v tom delal furt chybu ;)
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

drobek314 píše:
když už jsi takovy prase na češtinu (neřikam že ja nejsem) tak se vyhybej těmhle slovům a piš např: mě :roll:
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

AiX píše:
drobek314 píše:
když už jsi takovy prase na češtinu (neřikam že ja nejsem) tak se vyhybej těmhle slovům a piš např: mě :roll:
tomu se zase musím vyhnout já :-D , nikdy se nemůžu zapamatovat pravidlo, podle kterýho pádu je mě, a podle kterýho mně(čeština je pěkná mrcha :-D )
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

AiX píše:
drobek314 píše:
Spíš mně... :? :P
Kub1k
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kub1k »

:lol: no tak to s tím mě a mně je jednoduché... třeba 1)udělám to mně ( řekni si: udělám to tobě). 2) Viděl si mě? ( zeptáš se: viděl si tebe?.... takže mě=tebe a mně = tobě, tohle si tam dosaď a nebudeš mít problém :-D
Darsilius
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darsilius »

Ale prd :D 2. a 4. pád mě a 3. a 6. mně ... Viděl si koho co ... mě drby jsou o kom o čem o... mně

a už dost :offtopic:
Motherboard: Gigabyte P35-DS3..F10
Procesor: C2D E6750 3,2 Ghz, cooler: cm gemin II
Vga: His Ati HD3870 854/2450, cooler: accelero S1
HDDs: samsung F1 640GB+ WD 250 GB,
Ram: A-data vitesta extreme edition 4GB cl4 800Mhz
Case: Sharkoon Rebel 9 (Ati casemod)
laky99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laky99 »

ale sak nejste na hodine cz ale na fore ludia tuna sa honotia case moddy a nie ako kto ovlada gramatiku nie???? :-D :-D :-D
Obrázek
slavo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo »

my slovaci sa tu potom mame citit ako od macochy...
inac to nie je podla mna mod ale pridanie katody a podla mna kompy ktore sivetia viac ako halogenka su sprostost...
sauCEPan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sauCEPan »

ROFL lidi, tohle neni lingvistickej krouzek...
co se kejsu tyce: Jupii kolotoc.... co dodat
NOT WITHOU INCIDENT
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

jj, sice nevím jestli budu mít lepší, ale katodu tam na 100% nedám, a jěště je na tak blbém místě, že úplně bije do očí ten hnusný plech co drží disky a mechaniky. A vnitřek casu přes ten plech není vůbec osvětlený. Třeba by chtělo osvětlit větrák na tom AC Freezer 7 Pro.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Odpovědět

Zpět na „Projekty“