GF 8800GTX černý monitor

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Varimathras
Začátečník
Začátečník

GF 8800GTX černý monitor

Příspěvek od Varimathras »

Zdravím všechny! Mám tento problém - z ničeho nic, když chci pustit film nebo jakoukoliv hru, tak zčerná obrazovka a hotovo. Musím restartovat PC, zkoušel jsem dxdiag a rozhraní Direct draw, to bylo v pohodě, při testu direct 3D stejnej problém- černá obrazovka a konec. Karta je 3 měsíce stará nijak jsem ji neupravoval (přetaktování, bios...). Teploty GPU v Everestu jsou pod 70st. Je to zralý na reklamačku nebo může být problém i jinde? Jinak vše funguje normálně( internet, office, photoshop atd.)
Dík za rady.
Jen pro doplnění, zdroj fortron 600W, MB - Gb EX38 DS4,Proc. Intel Core 2 Duo E 6750, všechno nový.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Re: GF 8800GTX černý monitor

Příspěvek od Surgical »

A co ovladače a kodeky?
Bucho95
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bucho95 »

checknul bych teploty "ručně" nebo pomocí teplotních čidel na kartě. (ty gpu-z neukazují teploty všude) Nerozpadl se ti obraz předtím v nějaké náročné hře? Myslím, že je to ale na reklamaci.
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Varimathras »

Právěže to přišlo z ničeho nic. Dohrál jsem hru, obraz v pohodě, chci si pustit film a už to nešlo. Tak jsem zkoušel jinou hru a taky nic. Zapnul jsem to znovu asi za dvě hodiny a to samý. Přitom žádnej rozpad obrazu, nic.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“