JAKOU TV KARTU DO 6920G?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
JARDA001
Nováček
Nováček

JAKOU TV KARTU DO 6920G?

Příspěvek od JARDA001 »

chtěl jsem se zeptat, jakou TV kartu byste mi doporučili do tohoto ntb? prozatim bych jí chtěl doma používat s anténou (na střeše baráku) a později jí používat se satelitem (na střeše baráku) a během cestová bych chtěl používat anténu od karty. dále bych se chtěl zeptat, jestli při použití antény karty chytim jenom pozemní vysílání či lze chytit i satelit. připojení by mělo být realizování pomocí USB či express card. co se týče ceny tak bych se rád vešel do 2k...případně pokud bude nejlevnější řešení dražší tak prosím o uvedení ceny. a prosím o uvedení variant do usb i do ec slotu. předemd děkuji
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: JAKOU TV KARTU DO 6920G?

Příspěvek od Raoul Duke »

//Předpokládám že mluvíš o digitálu.

Nevím jak přesně si to myslel s tím satelitem, ale satelit má normu DVB-S zatímco pozemní DVB-T. Každá používá jiné frekvence, tzn. s DVB-T nemůžeš přímat satelit (ani se satelitní anténou) a obráceně.
Jinak spousta recenzí DVB-T je na SVH.
Jen další blázen, v bláznivém království.
JARDA001
Nováček
Nováček

Příspěvek od JARDA001 »

ten satelit sem myslel normálko vést do reciveru a z něj kabelem místo do tv tak do ntb...jinak tem přenos sem myslel analog i digital (momentálně analog a později přechod na digital)...
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Určite bych volil usb, nebudeš vázanej je k notebooku.
Pokud chceš hybrida, koupil bych Aver TV Hybrid DVB-T+FM Volar HX, podle recenzí i ohlasů vypadá dobře.
Zajímavý je ještě Tuner Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340e, ale to že nepodporuje probouzení z hibernace a nemá časovač vypnutí by mi celkem vadilo.
Jen další blázen, v bláznivém království.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Já mám teď půjčenej hybridní Leadtek DTV Dongle H. Není špatný, samozřejmě ale s neoficiálním SW. To je ale neduh snad všech tunerů, možná až na Pinacle, kde je ale SW moc velký a pomalý. Jen nevěřim té malé rekci na koncovku pro anténu, že by vydržela nějaké časté nasunování/vysunování. Buď koupím ten Leadtek, nebo Aver, ale ten má zase vyšší spotřebu než 500mA, takže otázka, jak si s tím poradí můj Acer 3692 ( psací stroj ). Ten Aver má ale v těle přímo klasickou koncovku, tomu řešení bych věřil víc. Jinak čistě DVB-T mám PowerColor T10D a ten mi chytá digitál líp než Leadtek, což potvrdil i jeden test, tušim v PCWorldu, kde tenhle kousek konkurenci docela drtil.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“