Spatne prehrany BIOS K7S5A Pro
Moderátor: Eddward
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Spatne prehrany BIOS K7S5A Pro
Mam problem s biosem na desce ECS K7S5A Pro (revize 5), přehrál sem bios patrně verzí určenou pro K7S5A (nikoliv Pro), bootování se zastaví u Checking NVRAM.. a dal nejede, detekuje Duron 1200 (mam 1600). Je nejaky zpusob jak bios nahrat zpet? Nemate nekdo se stejnou deskou moznost flashnout rom na vymenu? Nebo je nekde mozno tuto operaci provest? (čtecky apod.)
Předem děkuji za odpovedi.
Předem děkuji za odpovedi.
- johny128
- Začátečník

sikulka
po pravde, bios je velmi dolezita vecicka a ak sa nieco stane pri jeho nahravani, nieco zle, napr vypadok prudu a tak.....tak je doska v haji...preto si myslim ze to plati aj v tomto pripade
inac, ja ked update biosu, tak mi vyhodi zachrannu disketku vdaka ktorej sa obnovi povodny bios a to mam uz dost staru dosku, msi kt4v.....vykoplo aj tebe disketku?.......lebo ak nie, tak si v****
po pravde, bios je velmi dolezita vecicka a ak sa nieco stane pri jeho nahravani, nieco zle, napr vypadok prudu a tak.....tak je doska v haji...preto si myslim ze to plati aj v tomto pripade
inac, ja ked update biosu, tak mi vyhodi zachrannu disketku vdaka ktorej sa obnovi povodny bios a to mam uz dost staru dosku, msi kt4v.....vykoplo aj tebe disketku?.......lebo ak nie, tak si v****
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V Praze nevím, ale kdybys chtěl Brno, to ti poradím (Atlantec).
Naposledy upravil(a) -HoNY- dne stř 16. čer 2004, 16:58, celkem upraveno 1 x.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Skousel sem to dohrat metodou hot-swap, na staré K-6, nic jineho doma nemam, pri prepisu hlasy chybu. To je normalni, na starou desku, kdyz se do ni hodi novej EEPROM. Ale nejde mi ani pres bootblock, vubec nereaguje disketova mechanika. Pocitac se zapne, a stale se restartuje, obraz neni. Netusi nekdo, co by to mohlo byt? je mozne, ze sem hotswapem EEPROM uplne smazal?