LG problém
Moderátor: maXXmilian
- m
- Nováček

-
LG problém
Mám monitor LG F900P a pokaždé když se zapne je obraz o něco zůžený na šířku a časem se sám roztáhne na normální velikost je to jen asi o cm. Je to běžné, nebo se někde ukládá nastavení nebo je to závada? Díky
Odpovědi na znm@post.cz
Odpovědi na znm@post.cz
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
"Pohyb" obrazu je celkem bezna vec.... i v manualu to bejvá casto uvedeno o kolik muze obraz cestovat (aby to nereklamoval kazdej komu to cestuje o 1 mm, že
1CM mi prijde celkem dost !!! to uz by na reklamaci bejt mohlo...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: LG problém
me cestuje obraz doprava a doleva zhruba o 1cm ale na AOC starem 8 let...neco takoveho by urcite novy (novejsi) monitory nemely delat.....m píše:Mám monitor LG F900P a pokaždé když se zapne je obraz o něco zůžený na šířku a časem se sám roztáhne na normální velikost je to jen asi o cm. Je to běžné, nebo se někde ukládá nastavení nebo je to závada? Díky
Odpovědi na znm@post.cz
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jde o raztazeni obrazu postartu. Delaji to prakticky vsechny CRT. Dulezite je ze obraz po stabiloizaci (cca 1-3 min) se uz nemeni, nepumpuje atd. 1 cm se mi zda v norme, moje Q910 je na tom stejne. Nekdy se ty monitory zase smrstuji... Pokud ti obraz necestuje pri praci a je to jen roztaueni kratce po startu tak je to normalni.
- batman
- Nováček

-
- Butch
- Středně pokročilý

Je to normální
Moje stará 17" ADI, kterou už nepoužívám, tohle taky dělala. Obraz se horizontálně roztahoval a navíc posouval do prava. Trvalo asi 1hodinu, než se obraz ustálil. Je to dané zahřívaním monitoru.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Je to normální
tak hodina uz je celkem dlouhoButch píše:Moje stará 17" ADI, kterou už nepoužívám, tohle taky dělala. Obraz se horizontálně roztahoval a navíc posouval do prava. Trvalo asi 1hodinu, než se obraz ustálil. Je to dané zahřívaním monitoru.
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Je to normální
Taky už ADI nemám takže mě to netrápí. Měl jsem s tím monitorem samý potíže. nejdřív byla vadná geometrie asi o 4mm(obraz na jedné straně užší a trochu šikmo), takže to nešlo ani doladit. Udělali to až v servisu pomocí nějakejch speciálních magnetů. A pak mi po čase začal dost hlasitě pískat v 1280x1024 na 85HzICE píše:tak hodina uz je celkem dlouhoButch píše:Moje stará 17" ADI, kterou už nepoužívám, tohle taky dělala. Obraz se horizontálně roztahoval a navíc posouval do prava. Trvalo asi 1hodinu, než se obraz ustálil. Je to dané zahřívaním monitoru.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06