Otáčky větráku u Hd4850
Moderátor: morke
- reset20
- Nováček

-
Otáčky větráku u Hd4850
Ahoj už si važně nevím rady. Našel jsem návod na zvýšení otáček u Karty radeon Hd4850 přes profil v Catalystech vše jsem tak udělal ale nezdá se mi že by se otáčky zvýšily teplota při hraní se mi vyšplhala až na 100stupńu.. Co dělám špatně pora´dte mi prosím nebo je i jyný způsob zvýšení těch proklatých otáček přes atitool nebo rivu to nejde tto už vím. Budu rád za každou radu děkuji.
- jessie.james
- Začátečník

Re: Otáčky větráku u Hd4850
Podle jakeho navodu jsi to delal? Ja mam odzkousen TENTO a funguje bez problemu.
there´s no beast without cruelty (F. Nietzsche)
- reset20
- Nováček

-
Jo podle tohodle návodu ale vůbec mi nepříjde že se mi otáčky zvýšily hluk je pořád stejný mám xp a ovladače 8.6. Nevíš co můžu dělat špatně jestli něco v tom profilu nebo vážně nevím pls o radu..Dík
- jessie.james
- Začátečník

No ja to delal taky presne podle toho navodu a otacky vetraku se mi teda zvysi. Ne jen hluk. Taky to jde razantne poznat na teplote karty. Bez zvyseni nejakych 80°C a po zvyseni na 40% pod 60°C.
Mas % hodnotu zvyseni otacek v xml souboru uvedenu spravne? Myslim u spravne polozky? Ja se v tomhle taky sekl a pak byl ve smyku, ze to nefunguje.
Mas % hodnotu zvyseni otacek v xml souboru uvedenu spravne? Myslim u spravne polozky? Ja se v tomhle taky sekl a pak byl ve smyku, ze to nefunguje.
- reset20
- Nováček

-
Fakt nevím vše sem nastavil tak jak má být a hluk je pořád stejný, teplota taky neklesá ..
- reset20
- Nováček

-
Mohl by jsi mi prosímtě poslat tvůj upravený profil na můj e-mail: reset20@seznam.cz porovnal bych to díky moc.
- jessie.james
- Začátečník

Tak to nemuzu, pac ja to delal na PC pro zakaznika. Sam tu kartu nemam, takze v tomhle nemuzu slouzit.reset20 píše:Mohl by jsi mi prosímtě poslat tvůj upravený profil na můj e-mail: reset20@seznam.cz porovnal bych to díky moc.
Ja treba udelal tuto chybu a pak se divil, ze mi to nefunguje
<Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
<Property name="Want" value="45%" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">
<Property name="Want" value="0" />
Spravne to ma byt takhle:
<Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
<Property name="Want" value="0" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0"> === musis ty % otacek uvest k tehle hodnote
<Property name="Want" value="45" />
- reset20
- Nováček

-
Tak já už vážne nevím otačky se pořád nezvýšily. nevim už vážně co dělám špatně. mě se větrák točí pořád stejně až když teplota přesáhne 100stupńů tak se občas protočí rychlejí ale né pořád opravdu jen nachvíly pak teplota klesne takhle se to opakuje pořád...
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
novej att uz umi 48xx takze no problem 
- reset20
- Nováček

-
Seš si jistej jaká je to verze? Máš to odzkoušený??
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
jsem, verze 1.5.8.1250