jaký dvd přehrávač k Z-5500

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
josef.dolansky
Nováček
Nováček

jaký dvd přehrávač k Z-5500

Příspěvek od josef.dolansky »

Čau nevíte prosím někdo,jakej mám koupit DVD přehrávač k reproduktorům Z-5500?Mám DVD Pioneer DV-490V,kterej má výstup koaxiální na audio,ale po připojení do repráků mi to píše:NO DIGITAL DATA.Pokud stejným kabelem tam frknu z computeru přes S/Pdif,tak to funguje.Proto se chci zeptat,jaký mám k tomu koupit DVD přehrávač s S/Pdif koaxial out.Našel jsem jen nějakej Ferguson D-880HX,kterej má u stránky výrobce označení u výstupu přes koaxial S/Pdif(v technický dokumentaci),ale tu značku moc neznám.Tak prosím poraďte...p.s:jinak můžu zapomenout na DTS,DD z analogu přes moje dvd.Díky
josef.dolansky
Nováček
Nováček

Re: jaký dvd přehrávač k Z-5500

Příspěvek od josef.dolansky »

josef.dolansky píše:Čau nevíte prosím někdo,jakej mám koupit DVD přehrávač k reproduktorům Z-5500?Mám DVD Pioneer DV-490V,kterej má výstup koaxiální na audio,ale po připojení do repráků mi to píše:NO DIGITAL DATA.Pokud stejným kabelem tam frknu z computeru přes S/Pdif,tak to funguje.Proto se chci zeptat,jaký mám k tomu koupit DVD přehrávač s S/Pdif koaxial out.Našel jsem jen nějakej Ferguson D-880HX,kterej má u stránky výrobce označení u výstupu přes koaxial S/Pdif(v technický dokumentaci),ale tu značku moc neznám.Tak prosím poraďte...p.s:jinak můžu zapomenout na DTS,DD z analogu přes moje dvd.Díky
....začátečnická chyba....Stačilo na DVD přehrávači zapnout Digital out on... :lol:
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“