NForce3 a RAID

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

NForce3 a RAID

Příspěvek od Shit »

Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Popř. problémy? Kupuju NF3 (až bude skladem :sad: ), tak abych věděl, co mně čeká :-D :D
Zkusit se má všechno, jak VIA K8T800, tak NF3 250 :roll:
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

hmmm o RAIDu na nForce3, a vlastně ani o PATA/SATA na nForce3 jsem ještě nic neslyšel/neviděl/nečetl. podle mého názoru to bude zase jako obvykle (tzn. jak to bylo a je u nForce2), tzn.

dobrý řadič + ovladače na ***** = hoď si kostkou :roll:

edit: upřesnění terminologie - vt8237 a ICH5/-R jsou výborné řadiče, ne jen dobré...
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Kdo se bojí, **** v síni :-D . Podle mého "slídění" by to mělo bejt OK, ale známe to :sad: ....... :) :roll: Snad jsou pouze problémy při zapojení pouze jednoho zařízení na jeden kanál - boot trvá cca 2min :evil: (jako NF2-tato situace mě snad nehrozí 8) ) Jinak zatížení CPU by mělo být nižší podle recenzí než na VT8237....uvidíme, někdo to vyzkoušet musí, snad si nenase** jako s **2 :x

Jé, to budou reakce od majitelů **2 :lol:
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

Shit píše: Jinak zatížení CPU by mělo být nižší podle recenzí než na VT8237....
nějaká recenze toho řadiče ? nahoď odkaz, už slintám :oops:
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Vzhledem k tomu kolik lidi v CR ma nF3 a kolik % z toho cte PCT a pouziva RAID, to asi budes muset odzkouset sam.

MSI jako vzdy ? 8-)

to MaWa: Testy jsu treba tady: http://tech-report.com/reviews/2004q2/c ... dex.x?pg=1
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

Jiri Drak píše:to MaWa: Testy jsu treba tady: http://tech-report.com/reviews/2004q2/c ... dex.x?pg=1
no to je zas test...třetí stránka a už pěnim...každopádně díky za něj, nechápu, že nemám techreport v oblíbených :? :oops:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Jiri Drak píše:Vzhledem k tomu kolik lidi v CR ma nF3 a kolik % z toho cte PCT a pouziva RAID, to asi budes muset odzkouset sam.

MSI jako vzdy ? 8-)

to MaWa: Testy jsu treba tady: http://tech-report.com/reviews/2004q2/c ... dex.x?pg=1
Jj. :roll: Jinak při tom slídění jsem narazil ještě na jeden testík, kratší a možná i přehlednější, ALE - vymazal jsem cache a teď ho nemůžu najít :( Snad zítra :wink:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

K tomu RAIDu na NF3. Je potřeba si trochu víc pohrát s BIOSem a je to OK :D :)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“