nenaběhne ani bios

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
proot
Nováček
Nováček

nenaběhne ani bios

Příspěvek od proot »

zdravim a prosim o pomoc asi před 4mi mnesici jsem si sestavil new pc vše fungovalo bez problemu ale včera se mi uš nepodařilo pc nastartovat pokud ho zapnu tak se rostoči větračky ale asi po 3 vteřinach ješte neš se dostanu do biosu se vše restartuje a tak to jde pořad dokola vubec mne nanapada cim to je

zatím jsem skoušel prohazovat ramky , resetovat bios , odpojit od desky vše co tam nemusi byt ale bez vysledku

popis sestavy je v podpisu
Bigwolf
Začátečník
Začátečník

Re: nenaběhne ani bios

Příspěvek od Bigwolf »

A zkousels vytahnout a znovu zapojit i to co tam ma byt? Muze se stat, ze ti treba povyjede graficka karta a proto ti to nejede...
proot
Nováček
Nováček

Příspěvek od proot »

ano skoušel jsem vše rozložit a znovu zapojit ale beze zmněny
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Koľko tých RAM modulov tam máš? Najprv skús to rozbehnúť iba a 1 modulom a odpoj všetko čo nie je potrebné na spustenie OS, ak zostaneš bez odozvy tak sa pozri na komponenty či náhodou nie sú fyzicky poškodené, skús postaviť PC mimo case, na stole, či náhodou nemáš tam skrat, ak sa to nepodarí rozchodiť tak jedine odskúšať jednotlivé komponenty zvlášť.
proot
Nováček
Nováček

Příspěvek od proot »

tak jsem u kamoše vyskoušel nahazet komponenty do jeho pc a dela to zakladni deska :sad: ach jo a to je 4 mněsice stara a to jsem na ni jeste ani netaktoval ....no nic posilam na reklamaci
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“