Ahoj, musím se přiznat, že věci kolem správy sítí jdou naprosto mimo mne, takže tomu nerozumím.
Potřeboval bych poradit nejlevnější připojení mobilního telefonu k internetu. Situace je takováto: Doma mám internet od kabelové televize a jejich modem. Já jsem dokoupil router, na kterým jsou nakojeny 2 počítače, ale není to Wi-Fi, klasika kabelem.Nový router nechci.
Potřeboval bych tedy připojit svůj mobil (N93) k Wi-Fi internetu co nejlevněji.
Napadlo mne toto : http://www.penta.cz/?cls=stoitem&stiid=10406 ale podle názorů různých lidí nevím, co si mám o tom myslet. Jak byste to řešili vy?
Wi-Fi a mobilní telefon
Moderátor: Don
- lukazkiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Wi-Fi a mobilní telefon
„Když jde člověk stále rovně, daleko nedojde..."
Tuning, zlepšení jízdních vlastností automobilu, má nejlepší výsledek, pokud zdokonalíme jednu konkrétní součástku. Najdeme ji mezi sedadlem a volantem. . .©
Tuning, zlepšení jízdních vlastností automobilu, má nejlepší výsledek, pokud zdokonalíme jednu konkrétní součástku. Najdeme ji mezi sedadlem a volantem. . .©
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Wi-Fi a mobilní telefon
K tomu potrebujes, aby to pc bylo stale zapnute. Osobne bych to resil tretim zarizenim ve stavajicim routeru a to asi nejake AP. Nejlepsi je samozrejme prodat stavajici router a koupit novy, ale to nechces (nevim proc, jestli das za router 500 a stavajici prodas za 200)
Treba toto: http://www.penta.cz/Default.asp?cls=stoitem&stiid=28720
Ale zalezi na tom, jestli chces mit zapnuty stale pc nebo ne. Nicmene vim, ze to je stejne nic-moc reseni, na internet s "hloupym" (i symbianovym) telefonem to stoji za starou backoru
Treba toto: http://www.penta.cz/Default.asp?cls=stoitem&stiid=28720
Ale zalezi na tom, jestli chces mit zapnuty stale pc nebo ne. Nicmene vim, ze to je stejne nic-moc reseni, na internet s "hloupym" (i symbianovym) telefonem to stoji za starou backoru
- lukazkiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Díky. No právě proto, že vim, že s podobnými zařízeními to neni na internetu nic extra, tak do toho chci dát co nejměně penež.
Nový router nechci, protože ani jeden pc nemá Wi-Fi, takže by to znamenalo další investice.
Jinak PC téměř nevypínám, takže tohle by mi nevadilo, jen mi jde spíš o to, jestli si budou spolu rozumět. . .
Nový router nechci, protože ani jeden pc nemá Wi-Fi, takže by to znamenalo další investice.
Jinak PC téměř nevypínám, takže tohle by mi nevadilo, jen mi jde spíš o to, jestli si budou spolu rozumět. . .
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz to dobre nastavis (sdileni internetu, firewall), tak to fungovat bude, toho se neboj 
- lukazkiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Právě že sem četl kolem toho dost karambolů...Prý tyhle nokie nespolupracují s každým zařízením. Takže myslíš, že koupí toho z mého odkazu neudělám chybu? bude to fungovat?
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jako spolupracovat by to snad melo se vsim, kdyz das standartni kanal (mozna nepodporuje 12 a 13 kanal, jsou standartne pro USA - alespon myslim). Jako osobne bych to nikdy nekoupil, zainvestoval bych do neceho s externi antenkou, ale za risk to mozna stoji. Jestli to mas nekde ve meste, tak to muzes mozna jeste u nich vyzkouset. Pres internet pripadne vratit, ale posta drazsi nez zarizeni