Problem s TVkartou na MSI KT3Ultra2-C...
Moderátor: Eddward
- soundstorm
- Začátečník

-
Problem s TVkartou na MSI KT3Ultra2-C...
caute.ja viem ze asi sa to uz riesilo ale mam ten obvykly problem s TVkartou na KT266 chipsetoch. Problem je v tom ze ked mam zapojenu len TVkartu v PCI slotoch obraz je v pohode. Akonahle ale zapojim aj SB Live tak obraz je ruseny vodorovnymi ciarami.
SBlive ani TVkarta si nezdielaju IRQ. Neviem co s tym uz mam robit.
Skuste niekto poradit..budem velmi velmi vdascny!!!!!
SBlive ani TVkarta si nezdielaju IRQ. Neviem co s tym uz mam robit.
Skuste niekto poradit..budem velmi velmi vdascny!!!!!
MB: LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: Opteron 146@FX-57 + TT Big TyphoonRAM:2x512GB 500MHz ADATA VGA: Gainward Bliss 7900GT@640/1860 Volt mod +Zalman VF900 AUDIO: SB Audigy 2 Platinum EX + Logitech X-530 5.1 HDD: 2xHitachi SATA 160GB + Hitachi IDE 7K250 120GB & Barracuda 40GB CDROM: LG 4163B DVD-+RW TV Card: Aver Hybrid TV+FM Card Case: Thermaltake Armor Silver
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co je to za značku tuneru???(Nejlevnější jako Infosmart a JetWay jsou úplně to samý a jsou díky své kvalitě nevhodné pro běžné využívání.)
Zkus dat karty co nejdál od sebe- dochází k elektrickému rušení.
Taky by si mohl zkusit značkovější zdroj PC o kapacitě 350W(ani neuvádíš co máš zač)- ten současný může být zdrojem rušení.
Zkus dat karty co nejdál od sebe- dochází k elektrickému rušení.
Taky by si mohl zkusit značkovější zdroj PC o kapacitě 350W(ani neuvádíš co máš zač)- ten současný může být zdrojem rušení.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- soundstorm
- Začátečník

-
ide o to ze mne to vsetko fungovalo v pohode....karta je to FlyTV Prime 34...karta normalne chodila...ale som preisntaloval Windows a vsetky karty som mal vonku s pocitaca..a potom som ich jednu za druhou instaloval....no a takyto problem mi vznikol. A ono to neni rusenie...skor je to nieco s priepustnostou PCI zbernice...Lebo ked mam telku nastavenu na male rozlisenie napr. cca 160x... tak tam tie pasy nie su...Proste som uz fakt zufaly
Zdroj mam 400W Mercury
Zdroj mam 400W Mercury
MB: LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: Opteron 146@FX-57 + TT Big TyphoonRAM:2x512GB 500MHz ADATA VGA: Gainward Bliss 7900GT@640/1860 Volt mod +Zalman VF900 AUDIO: SB Audigy 2 Platinum EX + Logitech X-530 5.1 HDD: 2xHitachi SATA 160GB + Hitachi IDE 7K250 120GB & Barracuda 40GB CDROM: LG 4163B DVD-+RW TV Card: Aver Hybrid TV+FM Card Case: Thermaltake Armor Silver
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Wilik
- Administrátor

- Shit
- Odborník PCT

- soundstorm
- Začátečník

-
No ten chipset to je tiez taka zahada. Ono by to mal byt KT333 aj ja tak viem lenze ked som spustil WCPREDIT tak tam mi to vyhodilo ze je to KT266 takze teraz neviem....
A ovladace na SBlive mam original. Este sa skusim pohrat s tym Latency timerom ale to som tiez skusal aj znizovat aj zvysovat a stale nic. Ale este to skusim.
Ked Vas este nieco napadne kludne poradte lebo podla mna nie som jediny co ma takyto problem.
A podla mna ked ulomis kondenzator na doske tak ti comp ani nenahbehne.Ci myslis ze na karte? - lebo to je vsetko v pohode
A ovladace na SBlive mam original. Este sa skusim pohrat s tym Latency timerom ale to som tiez skusal aj znizovat aj zvysovat a stale nic. Ale este to skusim.
Ked Vas este nieco napadne kludne poradte lebo podla mna nie som jediny co ma takyto problem.
A podla mna ked ulomis kondenzator na doske tak ti comp ani nenahbehne.Ci myslis ze na karte? - lebo to je vsetko v pohode
- Shit
- Odborník PCT

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Záleží jak kterej třeba u CPU- pokud neumíš pořádně pájet tak šetříš na novou desku. Ale pokud ulomíš nebo něco mírně prozkratuješ např. v méně důležité části desky (tam jsou z důvodu filtrace a mají kapacitu v řádech nF) tak to furt jede, ale můžou se ti objevovat čáry přes obrazovku- proto o tom píšu. A protože někteří výrobci (ST-lab, ECS, PC-Chips, Manli) podobný prvky vypouští tak se to u některých kousků HW objevuje.soundstorm píše:A podla mna ked ulomis kondenzator na doske tak ti comp ani nenahbehne.Ci myslis ze na karte? - lebo to je vsetko v pohode
Mě osobně se povedl jeden kondík povedlo ulomit na GK MS-8808 a od 100Hz+ byly divný kmitající pruhy. Tak jsem ho zpátky připájel vše bylo OK.
A zkus natvrdo zadat v BIOSu přerušení
Já SBlive!+ 10/100Lan AMD
Proházel jsem je ve slotech, zadal natvrdo IRQ.
PCI3- Lan- IRQ7; PCI4- SB- IRQ10. Dřív velmi často ''blue screen of death'', teď NO PROBLEM.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.