Poslední dobou se dělají desky, které mají chlazení south- a northbridge uzpůsobené pro připojení do vodního okruhu. Většinou jde tedy o dražší desky, ale to by až tak nevadilo.
No a mě by zajímalo, jestli existuje nějaký přehled nebo seznam těchto desek (klidně i nějaký cizí webshop, který je umí filtrovat). Jasně že jde prohledávat rovnou e-shopy a říkat si má/nemá, ale to mi přijde zbytečně zdlouhavé.
Když tak můžete i někdo připojit zkušenosti s touto vymožeností, což jsem také nikde nenašel.
MB s integrovaným vodním chlazením
- Iguaner
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
MB s integrovaným vodním chlazením
Lord of green.
- Vivec
- Středně pokročilý

Re: MB s integrovaným vodním chlazením
tak zatim co vim tak jich je asi 8, jedna msi s X38, jedna msi s P45, jedna GB s P45, ASUS Maximus Formula SE a Maximus Extreme (obě X38), novej Rampage Extreme (X48), striker II extreme (NV790) a nakonec foxconn blackops (X48), možná ještě bude něco...
a můj názor na to? stojí to za prd, lepší je koupit normální univerzální blok, protože tam často používají fitinky s miniaturnim průměrem a nebo třeba hliník
a můj názor na to? stojí to za prd, lepší je koupit normální univerzální blok, protože tam často používají fitinky s miniaturnim průměrem a nebo třeba hliník