Přední panel_problem se zvukem

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Mailen
Začátečník
Začátečník

Přední panel_problem se zvukem

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, mám problém s předním audio panelem... šumí/píská, zadní to nedělá. Mám integrovanou zvukovku... a na panelu je ještě 2x USB... neví někdo co s tím? Alobal nepomohl:-)))).
Díky.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Přední panel_problem se zvukem

Příspěvek od arxeiss »

Zkus zjistit jestli tam není zkrat a proměřit jestli každý kabel je tam kde má být. Tu máš zapojení http://uloz.to/711886/audio.rar Kdybys nevěděl napiš SZ
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, díky za odpověď... všiml jsem si že to dělají i počítače v práci... jsou to HP... přijde mi, že je když ten kabel dám dále od desky tak je to lepší,ale pořád to je slyšet... zkusím to proměřit, ale myslím, že to bude v pohodě... někde jsem tady četl, že musím nastavit pevné IRQ, ale v tom se moc nevyznám.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Aha, tak to ti neporadím pokud to nebude ono. Snad to chápeš
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

V pohodě, díky že jsi mi alespoň zkusil pomoci.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“