SATA driver pack

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
ziks
Nováček
Nováček

SATA driver pack

Příspěvek od ziks »

zhanam nejaky SATA driver pack, kde by boli secky SATA a RAID ovladace na dnesne radice. Rad by som si tie ovladace integroval do instalacie winXP aby som mal plnohodnotne SATA aj pod XPcok. dik
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: SATA driver pack

Příspěvek od Flegy »

nebylo by pro tebe lepsi integrovat jen ovladac pro tvuj radic? :wink:
bonavox
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bonavox »

Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
ziks
Nováček
Nováček

Příspěvek od ziks »

bolo, lenze potrebujem tu instalacku univerzalnu, aby fungovala na roznyx notebookoch a desktopoch.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

No ved tam máš asi všetko čo potrebuješ! http://driverpacks.net/DriverPacks/DriverPack.php?pag=m
ziks
Nováček
Nováček

Příspěvek od ziks »

hej hej, uz som si postahoval balicky. presne taketo cosi som potreboval. diky moc
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Bojuji nyní s podobným problémem.

Pokouším se nainstalovat Windows XP_Pro na notebook SONY VAIO, model:
http://support.vaio.sony.cz/downloads/p ... ons&m=3337

a mám obligátní problém, instalace se zastaví na detekci HDD a zahlásí, že v systému nenalezl žádné disky. Tento problém obecně znám, s disketovou mechanikou jej většinou hravě řeším, ale tady žádné Floppy k dispozici není. Integroval jsem do WXP Pro SP3 už všechny možné balíky ovladačů, ale pořád to nejde a torskotá to na stejném bodě. Začínám si zoufat. V čem může být chyba? Proč tohle VAIO nechce s Windows XP komunikovat? Nedá se nějak přeprogramovat v XPčkách automatický odkaz z Floppy drive A: třeba na USB flešku?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

a nedá se tam přepnout řadič do IDE režimu? tyhle novější notebooky to umí snad všechny
ignorelist: kremrole a dezoláti
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

zombux píše:a nedá se tam přepnout řadič do IDE režimu? tyhle novější notebooky to umí snad všechny
Tak tenhle má BIOS ořezaný jako tužku. Dá se tam nastavit jen datum, hesla, booting a hotovo. Nikdy jsem něco podobného neviděl.

Když instaluji Vista, tak používám externí ovladač ICH9 family SMbus 2930 Controller z flešky a s tím mi HDD najede a instalace funguje, ve Windows XP to ale nejede. Je to divný, protože tenhle drajvr je univerzál i pro XP, má to v popisu *.inf. Nechápu to. Pravděpodobně to neumí z toho instalačního CD nějak načíst, nebo co.
jurass1
Nováček
Nováček

Příspěvek od jurass1 »

Nevíte někdo proč když nainstaluji verze XP, bez SP3 a aktualizuji přes net.na SP3 mi u notesů ,jednojádro" spadne systém a to u asusu a aceru.Mě to přinesla dcera že aktualizovala XP na SP3 a už to nenaběhlo.Stále tam padá modrá obrazovka cca 1sec. a pak restart.Zkoušel jsem i v n.lite upravený XP s přidanýma dll.pro instalaci pro SATu protože to při instalaci házelo hlášku že nebyl nalezen HDD. teď to normálně jede ale bez SP3..Bios u těchto levných notebooků neumožňuje žádné nastavení instalace sata operací jako přepnutí na AHCI nebo ATA tam je asi ten problém protože mi to psalo že mám aktualizovat BIOS to jsem udělal a psalo to něco což nestihám přečíst že není AHCI abych se obrátil na výrobce biosu.Bios je nejnovější a disk sata.Při spuštění aktualizace SP3 to skončí modrou obrazovkou cca1sec a tak pořád dokola.Dík za nápad Jurass1
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

SP3 co jsem zkoušel na několika strojích (kompy i notebooky), tak se v pár případech (dva z dvaceti -> 10%) vyskytly problémy. Není tak "skvělý", jak se říká. Prostě sp3 neinstaluj. Stejně nepřináší nic extrémně novýho.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“