SATA driver pack
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- ziks
- Nováček

-
SATA driver pack
zhanam nejaky SATA driver pack, kde by boli secky SATA a RAID ovladace na dnesne radice. Rad by som si tie ovladace integroval do instalacie winXP aby som mal plnohodnotne SATA aj pod XPcok. dik
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: SATA driver pack
nebylo by pro tebe lepsi integrovat jen ovladac pro tvuj radic? 
- bonavox
- Začátečník

-
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
- ziks
- Nováček

-
bolo, lenze potrebujem tu instalacku univerzalnu, aby fungovala na roznyx notebookoch a desktopoch.
- Stano K.
- Středně pokročilý

No ved tam máš asi všetko čo potrebuješ! http://driverpacks.net/DriverPacks/DriverPack.php?pag=m
- ziks
- Nováček

-
hej hej, uz som si postahoval balicky. presne taketo cosi som potreboval. diky moc
- aliencz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bojuji nyní s podobným problémem.
Pokouším se nainstalovat Windows XP_Pro na notebook SONY VAIO, model:
http://support.vaio.sony.cz/downloads/p ... ons&m=3337
a mám obligátní problém, instalace se zastaví na detekci HDD a zahlásí, že v systému nenalezl žádné disky. Tento problém obecně znám, s disketovou mechanikou jej většinou hravě řeším, ale tady žádné Floppy k dispozici není. Integroval jsem do WXP Pro SP3 už všechny možné balíky ovladačů, ale pořád to nejde a torskotá to na stejném bodě. Začínám si zoufat. V čem může být chyba? Proč tohle VAIO nechce s Windows XP komunikovat? Nedá se nějak přeprogramovat v XPčkách automatický odkaz z Floppy drive A: třeba na USB flešku?
Pokouším se nainstalovat Windows XP_Pro na notebook SONY VAIO, model:
http://support.vaio.sony.cz/downloads/p ... ons&m=3337
a mám obligátní problém, instalace se zastaví na detekci HDD a zahlásí, že v systému nenalezl žádné disky. Tento problém obecně znám, s disketovou mechanikou jej většinou hravě řeším, ale tady žádné Floppy k dispozici není. Integroval jsem do WXP Pro SP3 už všechny možné balíky ovladačů, ale pořád to nejde a torskotá to na stejném bodě. Začínám si zoufat. V čem může být chyba? Proč tohle VAIO nechce s Windows XP komunikovat? Nedá se nějak přeprogramovat v XPčkách automatický odkaz z Floppy drive A: třeba na USB flešku?
- zombux
- Odborník PCT

a nedá se tam přepnout řadič do IDE režimu? tyhle novější notebooky to umí snad všechny
ignorelist: kremrole a dezoláti
- aliencz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak tenhle má BIOS ořezaný jako tužku. Dá se tam nastavit jen datum, hesla, booting a hotovo. Nikdy jsem něco podobného neviděl.zombux píše:a nedá se tam přepnout řadič do IDE režimu? tyhle novější notebooky to umí snad všechny
Když instaluji Vista, tak používám externí ovladač ICH9 family SMbus 2930 Controller z flešky a s tím mi HDD najede a instalace funguje, ve Windows XP to ale nejede. Je to divný, protože tenhle drajvr je univerzál i pro XP, má to v popisu *.inf. Nechápu to. Pravděpodobně to neumí z toho instalačního CD nějak načíst, nebo co.
- jurass1
- Nováček

-
Nevíte někdo proč když nainstaluji verze XP, bez SP3 a aktualizuji přes net.na SP3 mi u notesů ,jednojádro" spadne systém a to u asusu a aceru.Mě to přinesla dcera že aktualizovala XP na SP3 a už to nenaběhlo.Stále tam padá modrá obrazovka cca 1sec. a pak restart.Zkoušel jsem i v n.lite upravený XP s přidanýma dll.pro instalaci pro SATu protože to při instalaci házelo hlášku že nebyl nalezen HDD. teď to normálně jede ale bez SP3..Bios u těchto levných notebooků neumožňuje žádné nastavení instalace sata operací jako přepnutí na AHCI nebo ATA tam je asi ten problém protože mi to psalo že mám aktualizovat BIOS to jsem udělal a psalo to něco což nestihám přečíst že není AHCI abych se obrátil na výrobce biosu.Bios je nejnovější a disk sata.Při spuštění aktualizace SP3 to skončí modrou obrazovkou cca1sec a tak pořád dokola.Dík za nápad Jurass1
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
SP3 co jsem zkoušel na několika strojích (kompy i notebooky), tak se v pár případech (dva z dvaceti -> 10%) vyskytly problémy. Není tak "skvělý", jak se říká. Prostě sp3 neinstaluj. Stejně nepřináší nic extrémně novýho.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů