Win XP / Samovolné restartovaní pc

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
R!D!CK
Začátečník
Začátečník

Win XP / Samovolné restartovaní pc

Příspěvek od R!D!CK »

Prostě jse mě samovolně restartuje pc když hru(Hraji na pc jenom Counter-Strike Source) a nebo když jen tak hledám něco na netu.Se mě restartuje.Vypnul jsem automatické restartovaní a vyskočí mě jenom modrá obrazovka bez žádneho textu..
CPU: Core 2 Duo E8400@3.0Ghz MB: Gigabyte GA-EP43-DS3L RAM: 2x2GB A-Data Vitesta Extreme Edition 800+ CL4 Case: Cooler Master Elite 330 GPU: Radeon HD 4850 PSU: Fortron Blue Storm 2 500W HDD: Seagate 250 GB Sata 16MB cache Mouse:Genius Ergo 525 + Steelpad 4D LCD:Acer AL1917 19
Poděs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Win XP / Samovolné restartovaní pc

Příspěvek od Poděs »

Zkusil bych projet paměti MEMTESTem.
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

prehrivajici se grafika?
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

modrá bez jakéhokoli textu? to jako jen čistě modrá obrazovka?
ignorelist: kremrole a dezoláti
R!D!CK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R!D!CK »

Ano jen čista obrazovka..V memtestu mam trocha více chyb 30.Dá se to nějak opravit nebo ty ramky jdou do kytiček?
CPU: Core 2 Duo E8400@3.0Ghz MB: Gigabyte GA-EP43-DS3L RAM: 2x2GB A-Data Vitesta Extreme Edition 800+ CL4 Case: Cooler Master Elite 330 GPU: Radeon HD 4850 PSU: Fortron Blue Storm 2 500W HDD: Seagate 250 GB Sata 16MB cache Mouse:Genius Ergo 525 + Steelpad 4D LCD:Acer AL1917 19
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

buď paměti nebo deska. zkusil bych jiné paměti nebo ty paměti otestoval v jiném PC
wirma
Nováček
Nováček

Příspěvek od wirma »

Dobry den potreboval bych pomoct mam intel celeron dual-core 2x2Ghz 256ram 160hdd seagate barracuda . Dneska sem stahoval assassins cred jak sem ho rozbalil tak mi totalne zaviroval pc i pres nod 32 newim proc ale mam legal normal kdys chci preinstalovat system xp z instalacniho cd tak mi to haze byli zjistene potize a syste, windows byl ukoncen aby nedoslo k pozkozeni pocitace. ATD... Dole seme zobrazi REGISTRY_ERROR a nejake *** STOP: 0x000051 atd prosim co stim muzu delat nejde mi to ani naformatovat dekuji...... :shock:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tohle není vir. spíš napiš hlášku nahoře, ten řádek psaný velkým písmem, možná mezi nimi pomlčky
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“