lze do win xp nahrat malovani+prohlizec obrazku z win vista?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Orist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
lze do win xp nahrat malovani+prohlizec obrazku z win vista?
ahoj, lze nejak nahrat do win xp pro malovani a prohlizec obrazku a faxu z win vista ? kdyz jsem zkousel na instalacce vist najit mspaint.exe tak mi to nic nenaslo a prohlizec obrazku a faxu nevim jak se jmenuje,diky!
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: lze do win xp nahrat malovani+prohlizec obrazku z win vista?
já myslím, že vistí programy na XP nepudou
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Já vím že některé věci takto přesunout "mezi Windows" šly, musíš se ale podívat ne po instalačce ale po nainstalované Vistě, odtud si programy vzít a zkusit je na XP jestli se rozběhnou, pokud budou křičet že jim chybí nějaká knihovna, najdi je předhoď jim je také... pak se buď rozběhnou nebo ne 
Podle mne to malování by jít mohlo, u toho vestavěného prohlížeče obrázků moc šancí nedávám. Dej pak vědět jak jsi dopadl.
Podle mne to malování by jít mohlo, u toho vestavěného prohlížeče obrázků moc šancí nedávám. Dej pak vědět jak jsi dopadl.
- Orist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ok,diky, malovani je mi jasny,ze mam hledat pod mspaint.exe, ale nevite jakej soubor je ten prohlizec obrazku a faxu ? diky
- Stano K.
- Středně pokročilý

ja len tak z zvedavosti prečo to potrebuješ?
- Orist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Stano11: nepotrebuju to, jen jsem byl zvykly na visty, nedavno jsem se vratil zpet k xpckum,ale u techto dvou aplikaci se mi libi spis ty z vist :)
a ted k veci: po nahrazeni mspaint.exe z vist mi to po pokusu o spusteni hlasi: "..neni platna aplikace typu Win32" a ohledne prohlizece obrazku jsem se nedopatral cim se spousti,ale nekde jsem precetl ze s nim souvisi knihovna shimgvw.dll, nicmene po jeji vymene z vist zadna chybova hlaska nenastala,ale ani se neotevrel zadny obrazek, takze to nejspis nepujde..
a ted k veci: po nahrazeni mspaint.exe z vist mi to po pokusu o spusteni hlasi: "..neni platna aplikace typu Win32" a ohledne prohlizece obrazku jsem se nedopatral cim se spousti,ale nekde jsem precetl ze s nim souvisi knihovna shimgvw.dll, nicmene po jeji vymene z vist zadna chybova hlaska nenastala,ale ani se neotevrel zadny obrazek, takze to nejspis nepujde..
- shadow
- Středně pokročilý

Prohlížeč obrázků a faxů ve Vistách není, místo něj tam je Windows Fotogalerie. (Program Files\Windows Photo Gallery).
Mspaint.exe je v %SystemRoot%\system32\mspaint.exe
Proč to nejde? nespecifikoval jsi jaké Visty, a tak může jít o 64 bit, tedy i o 64 bit. Fotogalerii a Malování. Proto to může psát při pokusu o spuštění na XP "neni platna aplikace typu Win32". Spíše si ale myslím, že to nejde proto, že Windows Fotogalerie i Malování ve Vistách už využívají i jiných API, vlastních jen Windows Vista (imo hlavně ta fotogalerie).
Jinak se taky domnívám, že podobné snahy o "prolínání" obou verzí systému jsou porušením licenčních podmínek.
Mspaint.exe je v %SystemRoot%\system32\mspaint.exe
Proč to nejde? nespecifikoval jsi jaké Visty, a tak může jít o 64 bit, tedy i o 64 bit. Fotogalerii a Malování. Proto to může psát při pokusu o spuštění na XP "neni platna aplikace typu Win32". Spíše si ale myslím, že to nejde proto, že Windows Fotogalerie i Malování ve Vistách už využívají i jiných API, vlastních jen Windows Vista (imo hlavně ta fotogalerie).
Jinak se taky domnívám, že podobné snahy o "prolínání" obou verzí systému jsou porušením licenčních podmínek.
show must go on..
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
malování jsem včera zkoušel - pod vistou jsem spustil virtuální XP, připojil si vistí céčko a z něj pustil MSPAINT - samozřejmě to nešlo. oba OS jsou 32bit
stejně tak blahé paměti nešel XPčkový spider solitaire rozjet pod Win98/2k
tyhle součásti systému nejsou dělané pro zpětnou kompatidebilitu
mch, jakej je rozdíl mezi vistím a XPčkovým malováním? já tam žádnej nevidím
stejně tak blahé paměti nešel XPčkový spider solitaire rozjet pod Win98/2k
tyhle součásti systému nejsou dělané pro zpětnou kompatidebilitu
mch, jakej je rozdíl mezi vistím a XPčkovým malováním? já tam žádnej nevidím
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
- JSzu
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jde mu o ikonky
. At si je predela Resource Hackerem.
- Orist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jake jsou rozdily? jde o prkotiny, v malovani jde u vist krom priblizovani taky oddalovat,coz se hodi na vetsi obrazky a v prohlizeci obrazku se mi u vist libi taky vice zoomovani, pze lze zvetseny obrazek posouvat tahem mysi a pri posouvani na dalsi obrazek staci pouzit sipku a nemusim obrazek napred prizpusobit velikosti monitoru jako u xpecek(za predpokladu ze ho mam zvetseny).Jinak jestli mi chce nekdo navrhovat alternativi k prohlizeni obrazku a k malovani tak nemusite, vim ze toho je spousta ;)