Dobrý den,
budu si kupovat nový počítač a jelikož nejsem až tak zběhlý v hardwaru, chtěl bych poradit s celou sestavou. Základním problémem je prostor. Na bednu mám místo maximálně 180mm široké a 470mm vysoké. Výška problémem asi nebude. Díval jsem se na různé bedny formátu microtower a některé by svou šířkou vyhovovaly. Dál jsem ale docela bezradný s výběrem základní desky, zdroje a chlazení. Zbytek si myslím se neliší od klasických sestav do beden middletower a větších.
Počítač budu fungovat především pro přehrávání filmů(alespoň 1TB místa), zábavu(hraní her) a studium. Rád bych měl i tv-kartu ale vzhledem k rozměrům bedny ji klidně oželím.
Finance mám omezeny na zhruba 30tis. na sestavu (bez monitoru a ostatních příslušenství, to budu řešit až následně). Samozřejmně, že rád ušetřím a nechám si poradit od zkušenějších.
Díky za odpovědi.
Počítač max. šířka 170mm
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- sandm^n
- Nováček

-
- Blue Storm
- Odborník PCT

Re: Počítač max. šířka 170mm
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro