Zdroj Corsair VX550
- Lesha
- Začátečník

-
Zdroj Corsair VX550
Mel bych na vas dotaz a chtel bych znat vas nazor.Koupil sem pred 2 mesici nove pc(komponenty).Pc sem slozil a Pc bylo od sameho zacatku nestabilni,odpojovani USB ctecky karet,nestabilni cpu i na def.taktu(Prime95 po cca 1,5h error),restarty,zatuhy,atd mel sem podezreni na desku(Gigabyte EP45-DS3.Po mesici mi odesla jedna HD4850 mela rozlozeny obraz i v biose.Ale myslel sem si ze to je deskou a dostal tak trochu jistotu.Bohuzel pri baleni desky sem lehce poskodil patici 775 tak mi reklamaci neprijali.Ok koupil sem Asus Rampage formula a HD4850 stejny problem.Dal sem ji na reklamaci a zbytek pc slapal jak hodinky bez problemu.po mesici sem dostal novou VGA a pc slapalo i nadale bez problemu.Ale tyden na to mi u te Rampage odesli PS2 port a USB.Ale ty USB nebrali klavesnici ale mys ano.Tak ted ma otazka zni,je mozne ze je neco se zdrojem v neporadku?Celych 13let co mam PCcka sem nemel jedinou reklamaci a najednou s komplet novym PC mi behem 2 mesicu odejde VGA a 2desky?Ikdyz ta Gigabytka mohla byt vadna,delala to od zacatku.Ale podle monitorovani Voltaze dava zdroj spravne napeti a slaby by taky nemel byt.Jedu si ted pro novou desku ale mam strach ji tam dat.Je to fakt nahoda ze bych mel stesti na 3spatne kousky behem tak kratke doby?Nebo mam zdroj zabijak hardwaru?Jinak pc mam viz muj podpis.