restartovani pc
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- kubik333
- Nováček

-
restartovani pc
dobry vecer,
mam problem.
kdyz zapnu pc, tak se mi sam od sebe restartuje, a to treba i trikrat. je to pred najizdenim windowsu.
nesetkal se uz nekdo s timto problemem? mohli byste mi poradit???
diky za odpovedi..
mam problem.
kdyz zapnu pc, tak se mi sam od sebe restartuje, a to treba i trikrat. je to pred najizdenim windowsu.
nesetkal se uz nekdo s timto problemem? mohli byste mi poradit???
diky za odpovedi..
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: restartovani pc
moja veštecká guľa ukazuje že to bude gluteus maximus 
- kubik333
- Nováček

-
prosim? ja se omlouvam, ale nejak jsem tomu neporozumnel...
- Stano K.
- Středně pokročilý

to nič
jednoducho potrebujeme viac informácií!
dopíš zostavu, a ako sa problém zjavil! či zostava je nová; kto ju zostavoval (ty, alebo už bola zostavená); či zostava pred tím fungoval bez problémov; neinštaloval, nenastavoval alebo nevymieňal si niečo ?
jednoducho potrebujeme viac informácií!
dopíš zostavu, a ako sa problém zjavil! či zostava je nová; kto ju zostavoval (ty, alebo už bola zostavená); či zostava pred tím fungoval bez problémov; neinštaloval, nenastavoval alebo nevymieňal si niečo ?
- kubik333
- Nováček

-
sestava je asi 5 let stara. amd sempron 2800+(2,0 ghz), zakladni deska asus a7v8x-x, gpu ati sapphire radeon 9600xt(256mb). ted jsem oddelaval stary, 20gb, hdd, ale delalo to i predtim, ovsem v mensi mire. mam ted nove windowsy.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Zdroj, to asi bude, zkus jinej, pak u uvidime, jinak to muže být taky pamet a dalsích x veci ale začni od zdroje.
- kubik333
- Nováček

-
ale jo, udroj to muze byt, parkrat v nem divne chrcelo... jaky byste mi doporucili na ten "extra vykony stroj"
- Blue Storm
- Odborník PCT

prvně ho otestuj,ať zbytečně nekupuješ nový zdroj,jinak na tu tvou sestavu bude bohatě stačit tento http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0V41NJBRV
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- kubik333
- Nováček

-
no otestuj...to se rekne...ale jak??? dat do jineho pc???
- Blue Storm
- Odborník PCT

ano zkusit dát do jiného,podobného tomu tvému nebo popros někoho,jestli by nebyl ochotný ti půjčit zdroj...oba způsoby nám řeknou,jestli to je nebo není zdrojem
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H