Sestava: CPU: Pentium 4 Prescott 2,4GHz (aktuálně nataktováno na 3Ghz), 1MB, 478
Grafika Radeon 2600XT 512MB AGP
Zdroj 500W fortron GLN
Paměti 2x 1GB DDR + 2x 256MB (dch)
Deska Epox 4pda3i
Mysíl asi na změnu CPU
Moderátoři: Walker1134, PKBO

Osobne si myslim, ze si chvilku pockej a nasetri tak 10-12tis a porid si pocitac cely novy, z te sunky se postupny upgradem nic rozumnyho udelat neda. Je to skoda penez.Zizou10 píše:...

Zdravím, byl jsem na tom podobně hlavně z hlediska srovnatelného CPU (+/- 3 GHz, pokud se nataktujeZizou10 píše:
Ahoj. Chci si vylepšit PC. Viděl bych to na nový zdroj, základní desku (zatím by stačila možná integrovaná grafika), A procesor pokud by šel ten starý. Zatím mám jen tak kolem 7.000kč. Zbytek (procesor, gr.kartu) bych dokoupil později až bude víc peněz. Sry nerozumím tomu
Díky za každou radu!
-----------
Dal sem to sem protože nechci vytvářet nový zbytečný topic.

Také je tu alternativa linuxu a paření gamesek přes Wine. Wine dobře podporuje dost her a s každým updatem jich přibýváSkim píše:Ber to takhle, pokud toto prodáš cca za ty 2000 - 3000, tak pak budeš samozřejmě muset koupit nový operační systém (předpokládám, že máš OEM verzi jako já.. jeho aktivace vázaná na motherboard - tj. od 2000 kč (WinXP) do 2500 Kč), což Ti v podstatě vezme vše, co za to PC dostaneš (pokud ho prodáš bez disku..)Zizou10 píše:
Ahoj. Chci si vylepšit PC. Viděl bych to na nový zdroj, základní desku (zatím by stačila možná integrovaná grafika), A procesor pokud by šel ten starý. Zatím mám jen tak kolem 7.000kč. Zbytek (procesor, gr.kartu) bych dokoupil později až bude víc peněz. Sry nerozumím tomu
Díky za každou radu!
-----------
Dal sem to sem protože nechci vytvářet nový zbytečný topic.

njn, když vy už máte dnes všichni tyhlety projektoryZizou10 píše:Jenomže já mám 22" monitor =)
že potřebuje silnější grafiku (minimálně 9800 GTX+), ale spíš nějakou HD4850 apod..Johny004 píše: ehhh no a...?