EDIT2: neupraveny fotkky najdete dole a na druhy strance ...
Ahoj , uz dlouho to tu projizdim , a jaksi sem se rozhodl ze novy PC ktery zatimnemam

- Zdroj byl presunut uplne nahoru a kdyz se bude nandavat nebo vyndavattak se musi sundat vrchni cast Case , zakladni deska hned pod Zdroj jako je to u midi toweru a vyndany kose na disky .. zni to jednoduse ale cele to napasovat trovalo vecnost kdbych to mel spocitat tak sme na to do´hromady stravili tak 30 ne-li vic hodin driny ...
-co planuju? - nooo... 1. tento tyden obejdnat kvarium u sklenare , podle nalady vyrezat diry do bocnic ale nevim jeste tvar ... a pote nalakovat kostru do stribrny protoze tede je to flekaty a jeste na tom nejaka prace je , az pride HW na vanoce tak budu mit dalsi veci na delani jako testovat teploty a popripade mam do zalohy jeste plan s pasivnim radiatorem ktery by sel nahoru na case ... a na Lankach by se na to nouzove hodili nejaky vetraky protoze tam je hluk jedno... a na doma v normalnim pripade nebezi PC cely den ...
urcite sem toho zapomnel hoodne napsat jako treba na link pro fotky ktery davam sem : http://www.diwald.ic.cz/Casemodding .
a ze by mi nekdo mohl vymyslet nejaky meno pro tenhle "mod" kdyztak neco s vodou? aquarius ?

beru vsecky komentare ale ne ty ktery mi to budou rozmlouvat ... myslim stim akvarkem ... (je to moje veci a kdyz to nebude fungovat a tak hodim ten radiator ale stejne si myslm ze tohle moc lidi mit nebude , treba jo a kdyby jo tak mi pls nekdo nahodte inspirejšn

tak to by bylo asi vsecko , omluvte mi chyby ... a kdo mi jeneomluvi tak se nebojte opravovat je nedudu

s pozdravem Diwald