neco jsem cetl ze to jde pres VPN,ale nevim jak
idelane kdyby to slo zadarmo..
dekuji za rady..
Moderátor: Don

tahle věta mě pobavila.Pokud vím tak mají agregace 1:50.Takže pokud má Igoreso 4Mbit tak má garantováno 4096Kbit/50 což je 81,92Kbit.Pokud rychlost stahování klesne pod 8kB/s tak to reklamujmyom píše:pokud rychlost stahovani neni ve vysi garantovane rychlosti a smluvne nemas osetreno, ze pro RS je rychlost snizena, tak O2 nema pravo omezovat rychlost, takze bych jim napsal vyhruzny dopis.
a tohle mě pobavilo ještě víc.Jak nemá právo?Má právo si se svojí síťí dělat co chce.A ty máš právo si vybrat ISP který to nedělá.Škoda že žádný takový není.Igoreso píše:nema sice pravo,ale dela to a vsichni o tom vi..

Diskusia nebola uplne OT, takze takymto tonom docielis len jedno, uz nikdy nedostanes nijaku odpoved.Igoreso píše:Vis co me pobavilo nejvic? polozis jednoduchou otazku a dostanes odpoved na co ses neptal.
POKUD NEMATE CO RICT K DOTAZU RADSI MLCTE!!

cela diskuze byla uplne OT.Wuuduu píše:Diskusia nebola uplne OT, takze takymto tonom docielis len jedno, uz nikdy nedostanes nijaku odpoved.Igoreso píše:Vis co me pobavilo nejvic? polozis jednoduchou otazku a dostanes odpoved na co ses neptal.
POKUD NEMATE CO RICT K DOTAZU RADSI MLCTE!!

PrvniWeslo píše:Myslím že já ze všech userů na pctf mám k tomuto nejvíc co říct.No když tě to nezajímá tak se nebudu vnucovat.Jen malá nápověda.Potřebuješ dobrej konec kam ten tunel nasměruješ - s dobrým uploadem.

diky za opravdu hodnotnou radu..spajdr píše:Igoreso : nestahuj warez a jsi za vodou

no jistě že ti nemůžou pomoct - právě proti zálohovačům internetu se nasazuje DPI.Kdyby nebyli tak to všem jede ok.Igoreso píše: EDIT: jelikoz me vyjadreni bylo v nastvani (nejel poradne rapidshare,porad my chodili maily o odpovedi na muj dotaz,ale ktere mi nemohly nijak pomoct) proto jsem to upravil a pripojuji omluvu..
Ale vazne prosim jen o odpovedi na co jsem se ptal,to ze mam blbeho poskytovatele a na co ma pravo atd me vazne nebere...

Weslo píše:tobě asi tlačítko EDIt nic moc neříká co?![]()
jinak bych to řešil PPPTP tunelem (je to integrovaný ve woknech) na PC/síťový prvek o kterém víš že máš dobrý upload a nikdo jeho traffic nehlídá.

Internet Download AcceleratorPetroubek píše:Smím se zeptat, o jaký program se konkrétně jedná

ma..Zub píše:O2 omezuje rapida? takze je zbytecny kupovat PA?