Vista vs X-fi

Ovladače - doporučení, názory a problémy kolem nich.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
kAdEtT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vista vs X-fi

Příspěvek od kAdEtT »

Ahoj,mám docela závažný pro mě problém.Po delší době jsem se rozhodnoul vyměnit svou SB life za neco kvalitnějšího,tak jsem si pořídil X-fi Xtrememusic,ale mám Visty.Stáhnul jsem si nejnovější drivery z Creative stránky,ale po nainstalování sice reproduktory fungovali,ale při testu se meli ozvat zaní repro a místo toho zase přední.taky mi po instalaci chybělo nějáké nastavení jako equalizéru a hlasitost každého reproduktoru zvlášt,a tak jsem v domění,že se to zlepší,vsunul cd od karty,ale asi z roku neco 2006 kdy visty nebyli a pak mi karta vubec nejela atd.Pak jsem zkoušel různý kombinace nainstalovat ovladače z cd a pak ty nové.Myslel jsem že po instalaci z cd to bude jak u mé SB life taky nastavení každého repráku zvlášt ale ne.Pak naskočila modrá smrt.Už jsem kvuli tomu 2 reinstaloval Visty a furt nic.Prosím jak jste toto vyřešili vy?Používáte jiné ovladače?pro mě je důležitý to nastavení hlasitisti každého reproduktoru,dík
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vista vs X-fi

Příspěvek od slaava »

zdravim, osobne jsem taktez jednak prechazel z SB-Live na X-Fi, ale i z XP na Visty 64bit a muzu rict, ze jsem stejnej problem mel i ja. ale po dlouhych hodinach laborovani a zkouseni Vist+driveru na zvukovku, jsem na to prisel. postup jsem ti nakreslil na screen :twisted: snad to z toho pochopis :oops: ovladace mam predposledni, ty nejnovejsi jsem jeste z lenosti nenahodil :razz:

Obrázek

edit: kdyz o tom tak premyslim, tak kdyz ja si zmenim v tom Creative Audio Console (CAC) nastaveni beden ze sluchatek na 5.1, tak to pak musim delat jeste ruco primo v nastaveni Vist... jak to bylo v XP, ze se to synchronizovalo, tak me to ve Vistach nefunguje. takze to pokazdy menim rucne, kdyz bud menim profil v CAC a nebo menim sluchatka/5.1 :devil:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
kAdEtT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kAdEtT »

dík zítra to vyzkouším
LITE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LITE »

stahni si iso image CDcka s drivera na vistu, na torrentu to najdes, pak teprve nainstaluj posledni drivery...snad to bude lepsi
Xeon 5460@3,8GHz,ASUS P5Q Turbo PRO,4x2GB, MSI 1060 6GB,, SSD S850Evo 250GB , Lenovo L220x
Odpovědět

Zpět na „Ovladače“