Ahojte,
do všech stránek ve všech prohlížečích co používám se mi přidává hned na úvod do zdrojáku:
<script>eval(unescape('%0D%0A%09%0D%0A%09do...má to asi 5000 znaků
Prošťoural jsem web, ale našel jsem pouze informace o tom, že jo toto způsobeno přečtením ftp loginu, kdy robot mění na serveru soubory a přidává tam tenhle skript. Tohle není ale můj případ, protože se mi to v prohlížečí generuje u všech stránek (včetně tohoto fóra), takže to s ftp přístupem nemá nic společného. Nevíte jak to odstranit ? Antivirák nic nenachází, spy search and destroy taky ne.. nevím vůbec co to dělá.. Díky moc za radu a pomoc. milan
Záhadný virus
- mejla1
- Nováček

-
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Záhadný virus
Já bych začal změnou prohlížeče, nebo reinstal toho tvojeho.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- mejla1
- Nováček

-
Jako přeinstalovat všechny prohlížeče ? Obnovil jsem nastavení MSIE 7, odinstaloval a znovu nainstaloval Firefox, ale bohužel pořád stejné.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Pročistit cache, cookies a historie nepomáhá? Jinak hod log z hiijackthis.
- mejla1
- Nováček

-
Cache, historii, registry, temp soubory, vše jsem pročišťoval několikrát, ale problém nezmizel. Nekonec jsem v nouzovém režimu obnovil systém z týden starého nastavení, kdy systém fungoval. Teď vypadá, že je vše OK. Ale je to záhada, co to dělalo.