Záhadný virus

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
mejla1
Nováček
Nováček

Záhadný virus

Příspěvek od mejla1 »

Ahojte,

do všech stránek ve všech prohlížečích co používám se mi přidává hned na úvod do zdrojáku:

<script>eval(unescape('%0D%0A%09%0D%0A%09do...má to asi 5000 znaků

Prošťoural jsem web, ale našel jsem pouze informace o tom, že jo toto způsobeno přečtením ftp loginu, kdy robot mění na serveru soubory a přidává tam tenhle skript. Tohle není ale můj případ, protože se mi to v prohlížečí generuje u všech stránek (včetně tohoto fóra), takže to s ftp přístupem nemá nic společného. Nevíte jak to odstranit ? Antivirák nic nenachází, spy search and destroy taky ne.. nevím vůbec co to dělá.. Díky moc za radu a pomoc. milan
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Záhadný virus

Příspěvek od arxeiss »

Já bych začal změnou prohlížeče, nebo reinstal toho tvojeho.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
mejla1
Nováček
Nováček

Příspěvek od mejla1 »

Jako přeinstalovat všechny prohlížeče ? Obnovil jsem nastavení MSIE 7, odinstaloval a znovu nainstaloval Firefox, ale bohužel pořád stejné.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Pročistit cache, cookies a historie nepomáhá? Jinak hod log z hiijackthis.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
mejla1
Nováček
Nováček

Příspěvek od mejla1 »

Cache, historii, registry, temp soubory, vše jsem pročišťoval několikrát, ale problém nezmizel. Nekonec jsem v nouzovém režimu obnovil systém z týden starého nastavení, kdy systém fungoval. Teď vypadá, že je vše OK. Ale je to záhada, co to dělalo.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“