Problém s barvou u videa

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Ladissek
Nováček
Nováček

Problém s barvou u videa

Příspěvek od Ladissek »

Zdravím,nevím,jestli píšu to této sekce správně a jestli se tady dočkám odpovědi nebo rady...ale mám takový problém.Zapnu jakékoliv video s kteroukoliv koncovkou a otevře se mi bsplayer a hraje video,ale bohužel strašně zesvětlené.Nevím čím to je.Spravím to tak,že vpravo důle v liště mám nvidia panel a v něm kliknu na televizní výstup,pak se zobrazí okno a když jej zruším barvy ve videu se spraví.Jenže když zapnu video znovu nebo jiné,musím tento postup opakovat.Zkoušel jsem nvidia panelu různé nastavení a nic pořád stejný problém.....budu moc rád,jestli se to vyřeší.Možná je to jen nějaká prkotina v nastavení.Předem díky za rady.
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s barvou u videa

Příspěvek od xxsawer »

Nevim jestli te to jeste zajima, ale i tak...
Je to jednoduchy, nepouzivej bsplayer ani zadnou podobnou sr*cku. Neinstaluj zadny baliky s kodekama.
Stahni si vlc nebo mplayer
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Bud v nastaveni kodeku, nebo přehrávače. bsplayer je dobrej, s kodek packem souhlasim :-) ten tam žádnej nedávej, prehravače co si nesou kodeky sami, jsou dobre...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Ladissek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ladissek »

Díky za rady,ale tento problém je u všech přehrávačů.Tak nevím kde je chyba.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Ladissek píše:Díky za rady,ale tento problém je u všech přehrávačů.Tak nevím kde je chyba.
Právě možná v kodeku nabo tech VGA driverech. Zkoušel jsi i přehrávač co si kodeky nese v sobe? Jestli ano tak zkus jina VGA drivery.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Ladissek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ladissek »

Zkoušel jsem Gomplayer,bsplayer,wmp11,vlcplayer.Když třeba zapnu video ve wmp11 je světlé,stopnu ho a nechám ho ale zaplé.Zapnu ho ještě jednou v bsplayeru,tak jede ok.
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Ladissku Ladissku, co tady porad brecis kdyz si jeste nezkusil vlc ani mplayer. Kdyz bude problem v koneku tak at zkusis treba 100 prehravacu, kdyz budou vsechny pouzivat instalovany kodeky, tak to stejne nepojede. Dokazes tohle pochopit?
Mimochodem zkontroloval si uz i nastaveni v ovladacich grafiky?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“