zakladni deska MSI blikani LED
- dukemb
- Nováček
-
zakladni deska MSI blikani LED
Tak jsem vcera prevazel PC autem a po znovu zapojeni k napajeni, se rozsviti powerled/sleep ale po zmacknuti tlacitka se PC nezapne ledka power/sleep se jen rozblika (i bila ledka na zakladni desce), zkousel jsem dotlacit grafickou kartu ramky a vsechny konektory...vse je zapojeno jak ma byt, zklousel jsem i clear cmos, ale problem pretrvava, nevite nekdo cim by to jeste mohlo byt? Na te MSI desce jsou dve ledky, zelena ta sviti furt a bila ta se po zmacknuti power rozblika ale PC (ani vetraky) se nerozjedou. Nevite nekdo co znamena to blikani bile ledky? v manualu jsem to nenasel. snad neodesel pri prevozu zdroj, Pc jsem mel v aute dobre ulozeny, nikde se nemlatilo...
- OsirisII
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: zakladni deska MSI blikani LED
Aku mas dosku?
cislo?
doska sa nedotyka case?
cislo?
doska sa nedotyka case?
Vpliv frekvencie a časovania pamätí na výkon
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
NTB: Asus X58L
Razer nie sú myši, je to len odpad Logitechu
For You: Victory is not in the cards...
Sety Slovenská produkcia Sety všeho druhu (electro, D&B, funk, a všetko čo je dobré)
- dukemb
- Nováček
-
MSI P45 Neo2-FR
deska se nikde nedotyka
deska se nikde nedotyka
- dukemb
- Nováček
-
proste mi jen blika kontrolka power a to hned po pripojeni napajeni aniz bych macknul tlacitko...obavam se ze to muze byt zdroj (nekde se stim v aute mohlo trochu tuknout...) , bohuzel zatim nemam kde to vyzkouset...a novej se mi kupovat nechce kdyz nevim jestli to je urcite tim...
- lukuc
- Nováček
-
zkontroluj všechny kabely ale těma to asi nebude takže postup:
vydělat baterku z desky odpojit ze zásuvky a se zdrojem v poloze zapnuto párkrát zmáčknout tlačítko na zapnutí.
Potom vložit baterku do desky, vypnout zdroj a připojit jej na 220V, zapnout zdroj, podržet tlačítko CLEAR CMOS a zároveň s ním spustit počítač pokud to nepůjde zároveň tak nejdřív zmáčknout CLEAR CMOS a pak spustit počítač... mělo by to pomoct pokud opravdu něco z hardware neodešlo
vydělat baterku z desky odpojit ze zásuvky a se zdrojem v poloze zapnuto párkrát zmáčknout tlačítko na zapnutí.
Potom vložit baterku do desky, vypnout zdroj a připojit jej na 220V, zapnout zdroj, podržet tlačítko CLEAR CMOS a zároveň s ním spustit počítač pokud to nepůjde zároveň tak nejdřív zmáčknout CLEAR CMOS a pak spustit počítač... mělo by to pomoct pokud opravdu něco z hardware neodešlo
- Aros
- Začátečník
Jo, vyzkoušej taky povytahovat RAMky a dávat je tam po jedné, v případě, že máš Dual-Channel. Jinak rozhodně je to deskou, a zdá se, že umřela. Můžete mít taky statický šok, který může odeznít, třeba až za týden - už se mi to stalo, takže vím o čem mluvím. Jinak ale s největší pravděpodobností umřela.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.