Necakajte teda ziadnu extremnu prestavbu alebo homemade case...
V podstate nemam rad neake celopresklene blikajuce krabicky roznych tvarov.
Zakladom je case Thermaltake Tsunami Dream tower (foto neporezaneho nepoohybaneho alebo inac nezniceneho case uz nemam

Rovnako ani neaky ustaleny navrh neexistuje vsetko sa postupne rodi v hlave podla toho ako to akorad vyzera...(Preto aj tento thread rady a napady su vytane).
Takze ako je case na tom:

Mod je v podstate hotovy sice nie zo vsetkymi detailami som 100% spokojny ale da sa na to pozerat
Aktualne foto strana 2...
Predny panel:
Prva cast:
Vyrezanie otvoru prednej plastovej casti presunutie USB konektorov z vrchnej casti na predny panel a zaoblenie vrchnych casti panelu podla hlinikoveho cela a hrube zatmelenie.

Druha cast:
Zatmelenie otvorov pre mechaniky(viac ako 2 otvory aj tak nepotrebujem) vybrusenie znaku (asi najtahsia cast) jemne dotmelovanie.

Tretia cast:
Zarovnanie, brusenie, brusenie, brusenie a vrstva plnica...

Stvrta cast:Dobrusene zarovnane a nakoniec prva vrstva zakladovky (zatial iba prva pretoze dosla a ja som kupil iba jednu plechovku

Bocnica:
Problemy zacali absolutnou nemoznostou zohnat bocnicu bez plexi okna tudis som bol nuteny namiesto vyrezavania zatmelit tu plexisklovu...

A potom uz klasika brusit brusit brusit a tak isto prva vrstva zakladovky...

Zatial je to vsetko postupne budem doplnat... Ale kedze travim vecsinu dna pracou nezostava vela casu na case, takze je mozne ze odstupy medzi dalsimi foto budu trochu dlhsie.
//Fifi: Odstraněn SPAM uživatele twinky.