Nemáte někdo zkušenosti s přenosy na tv.hokej.cz? Chodí tam většina zápasů extraligy živě, ale bohužel něvím, jak to dostat na celou obrazovku...
Na přehrávání tam slouží přehrávač Silverlight, ale možnost zvětšit na celou obrazovku nejde... Dokonce ani na TV, kterou mám připojenou to není na celou obrazovku. Přitom mám zadanou v nastavení volbu, aby videa na TV byla vždy přes celou obrazovku, ale hokej je vždy jen v okně... Nevíte, jak to udělat, aby to bylo na celé obrazovce?
Díky moc...
Jak dostat přenos z tv.hokej.cz na celou obrazovku?
- tomygo
- Začátečník

-
- fps
- Začátečník

Re: Jak dostat přenos z tv.hokej.cz na celou obrazovku?
tak to by mne taky zajimalo ale mam dojem že to teťka už nejde protože už to nejdev ve windows media playeru ale v Silverlight taky mi to vadí
C2D E8200 2.6@3.2GHz, FREEZER 7 PRO, GB965P-DS4 rev.3.3 Bios F12, Powercolor HD5850, 3xSEAGATE 250GB BARRACUDA, 2x2GB CORSAIR DDR2 800@1000MHz, DVD Samsung+ASUS, THERMALTAKE SOPRANO, CORSAIR 550W, W7 64bit, TV LED LCD LG42SL9000, BlackBerry 9700+4GB KINGSTON Micro Secure Digital
- fps
- Začátečník

jestli to někoho zajimá tak tady je jejich odpověď
Dobrý den,
Celou obrazovku zatím nelze nastavit z důvodu reklamních prostor BPA (vlastníka portálu hokej.cz). Ale uvažujeme o tom.
Zachovejte nám přízeň.
S pozdravem Váš O2 HokejTV tým
-----Original Message-----
From: p s [mailto:fps@seznam.cz]
Sent: Thursday, September 11, 2008 10:18 PM
To: VideoServis /APLIKACE
Subject:
Dobrý den,
jde a případně jak na stránkách tv.hokej.cz v přehrávači Silverlight roztáhnout obraz na celí monitor.
Pavel
Dobrý den,
Celou obrazovku zatím nelze nastavit z důvodu reklamních prostor BPA (vlastníka portálu hokej.cz). Ale uvažujeme o tom.
Zachovejte nám přízeň.
S pozdravem Váš O2 HokejTV tým
-----Original Message-----
From: p s [mailto:fps@seznam.cz]
Sent: Thursday, September 11, 2008 10:18 PM
To: VideoServis /APLIKACE
Subject:
Dobrý den,
jde a případně jak na stránkách tv.hokej.cz v přehrávači Silverlight roztáhnout obraz na celí monitor.
Pavel
C2D E8200 2.6@3.2GHz, FREEZER 7 PRO, GB965P-DS4 rev.3.3 Bios F12, Powercolor HD5850, 3xSEAGATE 250GB BARRACUDA, 2x2GB CORSAIR DDR2 800@1000MHz, DVD Samsung+ASUS, THERMALTAKE SOPRANO, CORSAIR 550W, W7 64bit, TV LED LCD LG42SL9000, BlackBerry 9700+4GB KINGSTON Micro Secure Digital
- Gogin
- Nováček

-
Možnost tu samozřejmě je. Stačí najít odkaz na zdrojový soubor. Kdo si s tím jen trošku vyhraje a rozumí tomu, má to za 5 minut jako já. Nevím jestli sem můžu dát odkazy, proto kdo chcete mapište PM. Pošlu buď odkaz na tuto stránku, která je v xml, nebo přímo odkazy na jednotlivá utkání. Momentálně sleduju Budějky se Spartou ve WMP na celé obrazovce.
Zdarec Gogin
Zdarec Gogin
- ukatumba
- Nováček

-
napiš jak na to pls třeba na meilik ukatumba@seznam.cz díkyGogin píše:Možnost tu samozřejmě je. Stačí najít odkaz na zdrojový soubor. Kdo si s tím jen trošku vyhraje a rozumí tomu, má to za 5 minut jako já. Nevím jestli sem můžu dát odkazy, proto kdo chcete mapište PM. Pošlu buď odkaz na tuto stránku, která je v xml, nebo přímo odkazy na jednotlivá utkání. Momentálně sleduju Budějky se Spartou ve WMP na celé obrazovce.
Zdarec Gogin