chodim ted do druheho rocnoku elektrotechnicke skoly a chtel bych poprosit o schema (seznam soucastek a nejlepe i navrh PCB) zesilovace sevsim vsudy
ctvrtletni prace
Moderátor: CageJ
- NEONET
- Středně pokročilý

ctvrtletni prace
cus, mame za ukol do ctvrtleti udelat nejaky projekt tykajici se zvuku, kamos dela vyhybku, ja zesak 
chodim ted do druheho rocnoku elektrotechnicke skoly a chtel bych poprosit o schema (seznam soucastek a nejlepe i navrh PCB) zesilovace sevsim vsudy
(krom korekce - regulace basu a vysek) a melo by to mit tak 2x60W, poradite neco pekneho a ne zrovna obtizneho? 
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- Ollie
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ctvrtletni prace
Postav něco s obvodem LM3886T, třeba tohle http://opamp.wz.cz/lama2/lama.htm , je to jednoduchý a hraje dobře. Ale návrh DPS tam neni, asi budeš muset napsat autorovi. Nebo stavebnici z EZK http://www.ezk.cz/stavebnice_moduly/kmd3886.htm.
Z tranzistorových mě teď napadá jenom Leach, pro výkon do 100W stačí i jeden pár koncových trandů. Dobrý jsou taky stavebnice z www.aldax.cz
Z tranzistorových mě teď napadá jenom Leach, pro výkon do 100W stačí i jeden pár koncových trandů. Dobrý jsou taky stavebnice z www.aldax.cz
- crashPC
- Mírně pokročilý

a co takhle se snažit a nezatěžovat lidi. pokud nechceš sám dělat elektroniku tak co na tý škole děláš...s timhle přístupem jdeš do fabriky dělat negra za 13k hrubýho.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- NEONET
- Středně pokročilý

kdyz pomahate z ukolama ostatnim tak proc ne mi? mame si najit schema a poddle toho to postavit, plosnak stejne budeme delat sami atd... jenom kdyby byl nahled (emusi, to zvladnu) a navic se jenom ptam po schematu, vy za me tu praci delat nebudete
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- kul1k
- Mírně pokročilý

udelej neco s IO na LEACHE se vyprdni doted mi jeden 250W kanal zlobi musim to vzit do laborek na vesku a pokoumat to tam
jestli ale mas dost penez a strpeni a chces to pouzivat tak bych skusil toho leache ale jedine s podporou nekoho zkusenyho
jestli ale mas dost penez a strpeni a chces to pouzivat tak bych skusil toho leache ale jedine s podporou nekoho zkusenyho
NB:Acer Aspire V3 571G