Fortron FSP650-80GLN - 2x4 pin do desky

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Sniper2003
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Fortron FSP650-80GLN - 2x4 pin do desky

Příspěvek od Sniper2003 »

Cauky lidi koupil jsem FSP650-80GLN,ma 2x4 pin do desky,jeden konektor klasika,nicmene druhy na vsechny 4 piny do desky se skosenymi hranami - sice samozrejme do desky zasunout jde v poradku - diky skosenym vsem pinum,ale - to je to nejdulezitejsi - neodpalim ji?Vypada to vlastne jako kdybych strkal ten 4pin to pozice kam nepatri :) Manual nemam a na netu nikde neni :-(
Core i7-2600k,Gigabyte G1.Sniper 2,MSI Cyclone 1GB GTX460;8GB A-DATA GAMING,640GB WD;750GB WD,2TB Samsung,64GB SSD Verbatim,LG Blu-Ray writer,Pioneer DVR212;Sound Blaster X-Fi Titanium PCI-e;Cooler Master 460w;DELL U2311H.
tnema
Začátečník
Začátečník

Re: Fortron FSP650-80GLN - 2x4 pin do desky

Příspěvek od tnema »

Ty 2*4 piny sou každý jiný, musel bys mít obrovskou sílu abys ho tam narval, na desce jsou někdy 1 4-pin, na lepších 2*4-pin, takže pokud máš na mb jen 1*4-pin tak tam z psu půjde jen jeden.
GB A16 i7-13620H, RTX™ 5060
Sniper2003
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Fortron FSP650-80GLN - 2x4 pin do desky

Příspěvek od Sniper2003 »

tnema : spatne jsi me pochopil/nebo ja to blbe podal - na desce mam 8-pin,ten Fortron ma 2x 4pin - samozrejme o jednom 4 pinu je jasne ze v desce byt musi jenze na zdroji je jeste jeden 4pin - kdyz se na konektor podivas mas treba kosticku a vedle ni kosticka se skosenymi hranami - klicovani aby konektor nesel zasunout jinam coz je logicky.Jenze - deska ma samozrejme standartni klicovani jako kazda jina,ale na zdroji jsou ty ostatni 4 piny vsechny se skosenymi hranami tzn do desky jde strcit naprosto bez problemu - klicovani "sedi" ale je to tim ze u toho druheho 4pinu na zdroji jsou vsechny konektory skosene tim padem jdou do desky kde jsou 2x kosticka - do tech samozrejme pasuje skosena kosticka,nic ji nebrani a 2x skosena kosticka - proste jeden 4pin je "univerzalni" :-) prvni 4pin neresim,ten je jasnej.Jde mi o ten druhej.Postavil jsem uz stovky PC (servisni technik) ale proste s timhle jsem se nikdy nesetkal ze by na zdroji byl druhy 4pin do desky a mel "uni" klicovani - do desky jde sice jen jednim zpusobem protoze ma zkoseny jen spodni hrany jako je obvykle ale ma je skosene na vsech 4 pinech. - viz obrazek - kreslit neumim :-D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Core i7-2600k,Gigabyte G1.Sniper 2,MSI Cyclone 1GB GTX460;8GB A-DATA GAMING,640GB WD;750GB WD,2TB Samsung,64GB SSD Verbatim,LG Blu-Ray writer,Pioneer DVR212;Sound Blaster X-Fi Titanium PCI-e;Cooler Master 460w;DELL U2311H.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“