Vista Wireless Zero Cnfiguration - Alternativa

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
subwoofer
Nováček
Nováček

Vista Wireless Zero Cnfiguration - Alternativa

Příspěvek od subwoofer »

Prosím nevíte někdo, jestli existuje soft, který nahradí originální nastavovaní Wi-fi přes Vistu. Mám Wi-fi klíčenku, která má soft jen pro XP. Mám nejnovější ovladače na Visty, ale ikdyž je signál 2-3 čárky, Vista se mi nepřipojí, ani se o to moc nesnaží. Ve virtuálu přes Vmware se mi XP připojí pokaždé. Na XP je spousta softu, nahrazujícího originální Wi-fi config, ale na Visty jsem jaksi nic nevygooglil.

Pokud někdo poradíte, budu moc vděčný :)
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Vista Wireless Zero Cnfiguration - Alternativa

Příspěvek od LiveBomb »

A co vyrobce wifi klicenky? Nebo chipsetu te klicenky? Ten nic nema?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
subwoofer
Nováček
Nováček

Příspěvek od subwoofer »

LiveBomb píše:A co vyrobce wifi klicenky? Nebo chipsetu te klicenky? Ten nic nema?
Promiň, ale kdyby měl, nepíšu sem, nahoře jsem uvedl, že soft je jen pro XP :wink:
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

A muzes postnout co je to za klicenku? Mozna by neco mel vyrobce chipsetu ne vyrobce plastu a tiskar loga :-)
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
subwoofer
Nováček
Nováček

Příspěvek od subwoofer »

LiveBomb píše:A muzes postnout co je to za klicenku? Mozna by neco mel vyrobce chipsetu ne vyrobce plastu a tiskar loga :-)
Na to jsem zapoměl, to je chyba :( Jde o TP-Link TL-WN322G
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Mel by to byt tenhle chipset ZyDAS zd1211b.

Btw. pokud ti v XP funguje a ve Vistach ne, zkus popsat jako to mas presne nastaveny a jaky mas APcko?
Obcas totiz byva problem s DHCP, kdyz se Vista neni schopna korektne domluvit (opravuje se to v registru).
Mam totiz dojem, ze vestsina vyrobcu pouziva nastaveni z Vist, jen ho jinak graficky resi a problem bude naka prkotina v nastaveni.
subwoofer
Nováček
Nováček

Příspěvek od subwoofer »

No a ještě jedna věc, pokud nemám k tomu soft na Visty, jak to nastavím pod Vistami jako AP? :(

Jinak router je D-link DIR-300
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“