Doporučte pokojovou antenu pro DVB-T

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Doporučte pokojovou antenu pro DVB-T

Příspěvek od Walker »

Cau potrebuju koupit antenu aby byla schopna prijimat DVB-T ....co nejlepsi prijem a vykon.....za rozumnou cenu...ma nekdo tip....radu nebo tak neco?! bohuzel nase STA v dome je naprosto strasna...uz z ni mam husinu
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Re: Doporučte pokojovou antenu pro DVB-T

Příspěvek od HentaiRush »

No, já poradím obyčejnej měděnej drát.. :)
Wannabe dickface... :]
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

HentaiRush píše:No, já poradím obyčejnej měděnej drát.. :)
heh...ehm...a to jako mam do koaxu narvat medenej drat? :D
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Walker píše:
HentaiRush píše:No, já poradím obyčejnej měděnej drát.. :)
heh...ehm...a to jako mam do koaxu narvat medenej drat? :D
Přesně tak.. :) Brácha to používá u settopboxu a je nadmíru spokojenej.. :) (lokalita cca 30km od Prahy)
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

a jak ho tam mam presne narvat, nasoukat, prilepit, pripajet :D jinak ted medenej drat by mel bejt tlustsi vid....ja ted zkousel drateky co mas treba v kabelu od sluchatek a nic se nedelo :D
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

ja jsem to teda nezkousel (ale asi zkusim), ale akorat bych stahl koax, na konec konektor a sup s tim do tv...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

stahovat koax se mi teda nechce :shock:
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Jestli si zkurvíte koaxy, tak na mě to není.. :D
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

proc? koax jde pekne stahnou, akorat se to musi po mensich kouscich, ted jsem ho v ruce pretrhl...
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Hentai: muzu se zpetat jak to ma tvuj bratr udelany pres ten drat? Jde mi o zpusob jakym tam ma vlozeny ten drat :) diky ;)

//edit: a neni lepsi si poridit bud http:http: //www.cybex.cz/PHILIPS-SBC-TT650-TV-DVB-T ... t=5450017/
nebo

http://www.shopingcity.cz/podrobne.asp?idz=5847
Hujeros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hujeros »

V praci jsme chytali celkem slusnej signal na velkou kancelarskou svorku strcenou primo do ant.vstupu na TV s digi tunerem.Doma (v Brne)mam na PC digi tuner USB a chytam dobrej signal(ca.80-90%)na prutovku co byla u nej prilozena. Imho nema vyznam kupovat aktivni antenu pro digi prijem, ale samozrejme zalezi na lokalite.
Pokud mas v miste bydliste slaby signal tak vol aktivni :http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... L0610W6H8J jinak si myslim ze staci prutovka - treba : http://www.softcom.cz/produkt/technisat ... 1/?flist=1
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Walker píše:Hentai: muzu se zpetat jak to ma tvuj bratr udelany pres ten drat? Jde mi o zpusob jakym tam ma vlozeny ten drat :) diky ;)

Tak jak píše Hujeros, tzn jednoduše narvanou do konektoru v settopboxu. :)
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Tak vam pekne dekuju za nazory a vyzkousim nejdriv nekam narvat bud tu svorku nebo ten drat :) ja signal tady mam dobrej na TV mi to pise signal ekceletni ale de o to ze kdyz si koupim kvalitni koax a narvu ho do zasuvky STA tak proste digital nechytnu ani za nic..... tak zkousim jiny reseni....navic mi ted odpojili vysilac tak ted chytame tv od jineho
Hujeros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hujeros »

Walker píše:. . . . ale de o to ze kdyz si koupim kvalitni koax a narvu ho do zasuvky STA tak proste digital nechytnu ani za nic.....
tak asi mate odfiltrovany nejaky kanaly na STA, toto byl docela problem v nekterych sidlistich.Asponn kolega z prace to tak mel.V Brne na Vinohradech meli filtr na 40. kanale a tam prave vysila digital - tusim multiplex A.Domluv se se spravcem domu a nebo to zkus pres ten drat.
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Hujeros píše: tak asi mate odfiltrovany nejaky kanaly na STA, toto byl docela problem v nekterych sidlistich.Asponn kolega z prace to tak mel.V Brne na Vinohradech meli filtr na 40. kanale a tam prave vysila digital - tusim multiplex A.Domluv se se spravcem domu a nebo to zkus pres ten drat.
ano to sem se prave taky dozvedel no mozna mu zaviolam....ja prave nechytam PRIMU a Óčko pres digital......takze zkusim drat jinak to mam ted vyreseny ze mam napojenej dobrej koax a nakonci sem napojil starej koax asi s zadnym stinenim a ten mam napojenej na zasuvku a tak to funguje .... tu primu a ocko bych docela uvital
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Když už tu řešíte ten digitál v Brně, tak by mě zajímalo, jestli je tu zaplej analog. Jsem tu na kolejích a nemáme tu TV, ale já mám analogovou TV kartu.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Hujeros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hujeros »

Trinom píše:Když už tu řešíte ten digitál v Brně, tak by mě zajímalo, jestli je tu zaplej analog. Jsem tu na kolejích a nemáme tu TV, ale já mám analogovou TV kartu.
Analog vysila v Brne porad a minimalne jeste rok bude http://regiony.digizone.cz/brno/, presto doporucuju zakoupit digital.Ted zacalo v Brne zkusebni vysilani v HD kvalite TV Nova a CT1 na multiplexu C (viz odkaz vyse)
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Jo mimochodem, je zajímavý, že já mám TV kartu s DVB-T a nefachá mi s normální anténou ani drátem, přičemž bráchovi to jde přes drát.. :)

Musím si pořídit aktivní anténu.. :)
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Ja sem z prahy a celkem ybch potreboval chytnout na digital primu a ocko....jenze chytam akorat ct1,2,4 a sport + Novu....mame STA namirenou na multiplex B myslim na ziskove ....neni nejakej zpusob jak chytnout vsechno?! Krom toho koupit si asi vlastni syto...
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Myslím že není. Řešil jsem teď podobnou situaci - nakonec jsem koupil dvě antény a slučovač :|
AMD RYZEN 5 3600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD , Sennheiser HD 4.40 BT, Dell Alienware Low-profile RGB Mechanical Gaming Keyboard AW510K Dark Side of the Moon, Logitech G502 Proteus Spectrum
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“