Vyběr klávesnice a myši

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Ryck
Začátečník
Začátečník

Vyběr klávesnice a myši

Příspěvek od Ryck »

Dobrý den,
Přečetl jsem již několik recenzí na Vašem webu (na téma klávesnic, či myši) také jsem četl zde nahoře téma o výběru myší, mám však tento problém:
Jsem teenager a nejsem žádný profi-gamer, avšak velmi rád si nějakou tu hru zahraju a chtěl bych z toho vymáčknout co nejvíce... Nyní mám kancelářskou myš od trust a je to vážně (tohle musím zdůraznit) :!: :!: Bída :!: :!: . Když hraju na něčem pořádnějším, tak je to logitech u kamaráda ( číslo bych si vymejšlel, netuším ) Myš by měla být jakž takž použitelná i pro prohlížení webu (nemusí na to být stavěná, ale když si k netu na hoďku sednu, tak aby to něco umělo) a když tak nějakou tu prezentaci (určitě ne práce s grafikou, ale prezentace do školy ->spíše v textovém pojímání). Hlavně by však měla být k hraní (míním tím RPG, ne strategie). K ostatním parametrům: takové ty blbůstky, jako weight tuning etc., nepotřebuji, jak jsem psal, nejsem profík. Moje dlaň je menší, když k ní dám pravítko a smáčknu prsty přirozeně k sobě, tak na śířku má 8,5cm a na délku (od zápěstí ke konečku prostředníčku) 17cm - určitě ale před koupí zadu do krámu je omrknout a osahat. Moje myš je optická, chtěl bych zkusit laserovou. Co se značky týče, jak jsem v jednom krámu koukal a osahával game myši, tak mi velmi sedl death adder, jenže je to optika. Koukal sem na lasery od Razeru, abych zůstal při tvaru cca deah adderu (může být trochu jiný, ale zase asi ne do vypouleného logitechu...) našel jsem na oficial stránkách dvě myšky : Razer Copperhead a Razer Lachesis - Díval jsem se na ceny a rozdíl 200 - 300 Kč mé usvědčil v tom, že se mi nevyplatí kupovar staršího Copperheada. Tedy můj výsledek je Razer Lachesis.
K tomu jsem zvolil podložku Razer Mantis Control Mat - zda se mi zbytečné kupovat hliníkovou, která bude ke všemu studit a myslím, že toto mi postačí. Mám dotaz: vyplatí se gelová podložka pod zápěstí? Mám totiž problém při delším hraní, že mě potom neskutečně bolí zápéstí- neuzvednu v něm ani talíř...
Nyní ke klávesnici: Měla by být klasickejśí, ale funkční. Znovu - nejvíc pro hraní, ale aby to taky zvládlo obstojně prohlížení netu(to moc na klávesnici nezávisí, ale přece) a Prezentace, Word - prostě psaní. Nevyhovují mi klávesnice s vysokým zdvihem- topím se v nich, nedomačkávám klávesy... Mám klävesnici notebookového typu, ale stále to není ono- zase je ten zdvih moc malý a chtělo by to větší kontrolu. G15 se mi vůbec nelíbí- nc takováho 100% nechci.
Já jsem si vybral Razer Lycosa - kromě lesklého povrchu a ceny nic proti.

Žádám Vás o zhodnocení mého výběru, případnému udělení rady atd. K ceně: za kvalitu se holt platí, ale nejsem ochoten(resp. mí rodiče :D ) za to dát 10 000 - Prostě tak nějak dobrý poměr cena/kvalita...

Ještě - Nechápu z tématu nahoŕe co je to přetaktování USB...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyběr klávesnice a myši

Příspěvek od arxeiss »

Psal jsi toho docela hodně, a nechtělo se mi to číst, ale doporučil bych ti toto, vyber si klávesnici která se ti líbí, a myš glaserovou taky která se ti líbí :) Jinak klávesnici určitě s multifunkcí, sice to má už většina, ale já nemám, a dost mě to se.. A je dobré je mít myš, která má na bocích tlačítka, těmi se můžeš pohybovat tam i zpět v prohlížeči, sice všechno už má 2klik, ale bez toho se v klidu obejdu. Takež vyber si co se ti líbí, jinak todle beru já MYŠ KLÁVESNICE
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Děkuji za reakci, jenže toto není zrovna odpověď, kterou jsem chtěl - nemusel bych sem nic psát...
Ono když chci něco, za co dam docela dost, tak si to chci pořádně promyslet.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Tak napiš trochu ve zkratce jak jsi to myslel, jinak pokud nebudeš brát šunt za 100 optiku, tak je to asi jenom na tobě
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Ve skratce to moc nejde... Právě proto, že je to jen na mě, bych chtěl radu někoho zkšeného...
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“