Přečetl jsem již několik recenzí na Vašem webu (na téma klávesnic, či myši) také jsem četl zde nahoře téma o výběru myší, mám však tento problém:
Jsem teenager a nejsem žádný profi-gamer, avšak velmi rád si nějakou tu hru zahraju a chtěl bych z toho vymáčknout co nejvíce... Nyní mám kancelářskou myš od trust a je to vážně (tohle musím zdůraznit)
K tomu jsem zvolil podložku Razer Mantis Control Mat - zda se mi zbytečné kupovat hliníkovou, která bude ke všemu studit a myslím, že toto mi postačí. Mám dotaz: vyplatí se gelová podložka pod zápěstí? Mám totiž problém při delším hraní, že mě potom neskutečně bolí zápéstí- neuzvednu v něm ani talíř...
Nyní ke klávesnici: Měla by být klasickejśí, ale funkční. Znovu - nejvíc pro hraní, ale aby to taky zvládlo obstojně prohlížení netu(to moc na klávesnici nezávisí, ale přece) a Prezentace, Word - prostě psaní. Nevyhovují mi klávesnice s vysokým zdvihem- topím se v nich, nedomačkávám klávesy... Mám klävesnici notebookového typu, ale stále to není ono- zase je ten zdvih moc malý a chtělo by to větší kontrolu. G15 se mi vůbec nelíbí- nc takováho 100% nechci.
Já jsem si vybral Razer Lycosa - kromě lesklého povrchu a ceny nic proti.
Žádám Vás o zhodnocení mého výběru, případnému udělení rady atd. K ceně: za kvalitu se holt platí, ale nejsem ochoten(resp. mí rodiče
Ještě - Nechápu z tématu nahoŕe co je to přetaktování USB...