ovladač integrované zvukovky

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
kaipan
Nováček
Nováček

ovladač integrované zvukovky

Příspěvek od kaipan »

ahoj,

potřebuju nutně přeinstalovat ovladače zvukovky na novější, ale mám problém, protože je nemůžu sehnat.
mám integrovanou zvukovku nVidia nForce audio codec interface. odkaz na stažení ovladačů jsem sice našel asi na 10 webech, ale bohužel se to vždy stahuje ze stejné adresy a ta nefunguje.

viz. např.:
http://www.yournewdriver.com/NVIDIA_R_n ... e_6884.htm (odkaz asi v polovině toho spodního boxu).

mohl by mi prosím někdo poradit, jak jinak by se to dalo sehnat?
za jakoukoli radu budu moc rád.

díky
slax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ovladač integrované zvukovky

Příspěvek od slax »

rekni mi jen co mas za zakladni desku;) a ovladace ti stahnu na strankach nvidia ;)
MOTHERBOARD: ASUS K8N4E-SE soc.754 nForce4 CPU: AMD ATHLON 3200+ Venice 512KB L2 Cache RAM: Kingston PC 3200 1x 512mb CL 3.0 1x 1gb CL 2.5
GK: ATI HD 2600xt MSI CORE:800Mhz MEMORY:700Mhz 256MB DDR3 CASE: COOLERMASTER Elite 331 PSU: REDSTAR LC-B400ATX 400w (upgrade brzo) HDD1: Segate ST3120811AS 120GB HDD2: Segate ST3320620AS 320GB
TV OUT: Leadtek WinFast TV2000XP Global Wifi: TP-LINK TW-WN510G Atheros Monitor: BENQ FP71G+ 17
kaipan
Nováček
Nováček

Příspěvek od kaipan »

ahoj,

je to Asus A7N8X-X (čipset nVidia nForce2 400).

na stránkách nvidie se mi to nepodařilo bohužel najít... tobě ano?

dík
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Stáhni a nainstaluj si tyto drivery (stačí kliknout na "I agree"): nForce 9.35 Unified Remix (nForce2, 3, 4 - x32)
Na A7N8X-E šlapaly jak víno ;)
kaipan
Nováček
Nováček

Příspěvek od kaipan »

a to jsou ovladače pro základní desku? kdyby to bylo možné, nejradši bych přeinstaloval jen ty pro zvukovku.
co se může stát, když nainstaluju tyhle a nebudou fungovat?
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Je to kompletní balík ovladačů pro chipset (AGP, zvukový kodek, IDE, Ethernet atd.). Při instalaci si můžeš vybrat, pro které zařízení chceš ovladače instalovat, ale doporučuju ti odinstalovat stávající nForce drivery a nainstalovat tyto.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“